Fakta

 • Centrum 7 km
  Centrum
  7 km
 • Indkøb 7 km
  Indkøb
  7 km
 • WiFi i fællesområder WiFi i reception og bar
  WiFi i fællesområder
  WiFi i reception og bar
 • Hund
  Hund
 • Golf
  Golf
 • Parkering
  Parkering
 • Udendørs swimmingpool
  Udendørs swimmingpool
 • Hamburg Hamburg 1.010 km
  Hamburg
  Hamburg 1.010 km
 • Lufthavn Paris-Charles-de-Gaulle 130 km
  Lufthavn
  Paris-Charles-de-Gaulle 130 km
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Hårtørrer
  Hårtørrer
 • Minibar
  Minibar
 • Safe
  Safe
 • TV på værelset
  TV på værelset
 • Livsnyder
 • Parferie
  Parferie

Læs mere om

Domaine et Golf de Vaugouard, Montargis, Paris og omegn

Lækkert golfresort

Er I til golf, kultur og forkælelse, så giver Domaine et Golf de Vaugouard jer de allerbedste muligheder for en skøn parferie. På under en time kan I slentre en tur i byernes by Paris, svinge golfkøllen, spille tennis, besøge Disneyland® Resort Paris eller tage på oplevelsestur i omegnen.

Lækkert golfresort

Fra Montargis
Fra Montargis
Montargis (7 km) er en utrolig charmerende by med 131 broer over kanalerne og den gamle bydel med blomstersmykkede bindingsværkshuse, snævre gader, tehuse, restauranter og spændende butikker.

I befinder jer i Loiredalen med blide landskaber, store skovområder, vinmarker, bindingsværkhuse og floder. Her holdt adelen til før revolutionen, og der er et utal af smukke og velbevarede slotte, som det er værd at besøge. 

Faciliteterne på Domaine et Golf de Vaugouard er førsteklasses - også uden for golfbanen. Så sætter I pris på god mad og fine vine serveret med stil i indtagende omgivelser med masser af atmosfære, er I kommet til rette sted.

Slottet er fra 1800-tallet og er efter en renovering genopstået som et 4-stjernet hotel. Her bor I i hyggelige og rolige omgivelser samtidig med, at I bliver forkælet, stresser af på golfbanen, spiller tennis, tager en tur på mountainbikes eller et dyp i poolen.

På den store slotsterrasse med udendørs servering kan I nyde solnedgangen og udsigten over golfområdet. Aftenrestauranten "Les Saules" byder på gastronomiske oplevelser af det fine franske køkken, og efter en god middag er det tid til at slappe af over en cocktail i den hyggelige og stemningsfyldte bar.

18-hullers bane, 5.918 meter, par 72
Domaine de Golf de Vaugouards egen golfbane appellerer til golfelskere på alle niveauer. Den kuperede golfbane er integreret i den skønne blanding af skov og park med hundrede år gamle træer og små søer, der omgiver slottet.
 

Den naturskønne bane er anlagt i 1987 af Adam & Fromanger med masser af interessante og udfordrende forhindringer, naturlige vandhazards og åer ved både start og slutning. Ved anlæggelsen blev banen klassificeret som en af de bedste i Frankrig.

Udover en velassorteret golfshop er der til banen knyttet professionelle golftrænere, og der er mulighed for at leje caddies og golfbuggies. Endvidere er der driving range, samt putting- og indspilsgreens.


Domaine de Golf de Vaugouard har med medlemsskabet i det prestigefyldte "GOLFY" opnået en international blåstempling.

Kommer I med fly, kan I aftale afhentning med slottet.

Golf- og gourmetophold, 4 eller 6 overnatninger
4/6 x overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad
2/3 x 2-retters frokost
2/3 x 3-retters menu
Gratis greenfee (skal bestilles) under hele opholdet.

Mærkevarer til spotpris
La Vallée Village er et indkøbsmekka med mere end 75 lækre butikker med kendte mærkevarer til små priser. Området ligger tæt på Disneyland® Paris og med FDM travel får du 10% rabat på tre butikker efter eget valg i la Vallée Village! Download VIP kupon her (PDF).

Du kommer let til La Valleé Village fra Disneyland® Paris. Det tager blot 5 minutter i bil. Du kan også tage RER toget et enkelt stop fra Disneyland® Paris - så står du midt i det franske shoppingmekka til spotpriser. Download kort over butikker her (PDF).
 

Gourmet og golf, 4 el. 6 nætter i dobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng, grand-lit eller to enkeltsenge, tv, telefon og minibar samt badeværelse med hårtørrer.
Golf- og gourmetophold, 4 eller 6 overnatninger
4/6 x overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad
2/3 x 2-retters frokost
2/3 x 3-retters menu
Gratis greenfee (skal bestilles) under hele opholdet.

 

Noter

Prisen inkluderer:

Se beskrivelse. Greenfee under hele opholdet. Husk at bestille tid til greenfee og middag straks ved ankomst til hotellet. Trådløs internetadgang i receptionen og i baren. Greenfee i hele perioden.

Eventuelle ekstra udgifter:

Hund 15 € pr. døgn. Transport fra lufthavnen kan arrangeres direkte med feriestedet. Husk at give besked, hvis I medbringer golfbags.

Start nu! Det er let at bestille Domaine et Golf de Vaugouard


Golf- og gourmetpakker 4 og 6 nætter med valgvalgfri ankomstdag.

Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HPARGOVA

Find flere rejser til Paris og omegn

Se liste med alle ferieboliger i Paris' omegn
Se alle ferieboliger på kort over Paris' omegn
Læs mere om Paris og omegn
Anneks
Anneks
Denne side er udskrevet d. 8. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.