Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Sacre Ceurs kirken
Rejsetips indsendt af:
2610 Rødovre
9. sept. 2009

Paris = Dejlig by

Vi var 4 personer, der havde 5 dejlige dage i Paris. Paris er en skøn by at færdes i. med en nem og dejlig Metro, så man kan komme hurtigt, fra sted til sted. Vi fik set de fleste seværdiheder og var også på sejltur på Seinen. M.V.H. Jørgen Rasmussen
 Tog fra CDG - lufthavnen til PAris

Tog fra CDG - lufthavnen til PAris

Det er uhyre nemt, at komme fra CDG til Gare Du Nord, med toget til Montmartre, hvor vi boede på Hotel Avenir som er et traditionelt fransk hotel. Vi boede på Boulevard de Rochechouart, som lå lige i smørhullet til alt, så som Metro og forlystilser og restauranter og seværdiheder.
Notre Dame
Notre Dame

Billeder fra vores ferie i Paris

Her er billeder fra seværdiheder m. m
 Paris = Dejlig by

Kommentarer til rejsetips om Paris

paris

10/09 2009 JOAN ERLANDSEN
vi er 4 piger der drager afsted på en 8 dages tur til Paris her i september. og det er unægtelig inspiration at læse om jeres tur. vi glæder os utrolig meget til at opleve alle de kendte steder. selv har jeg aldrig været i Paris før, så jeg tror det bliver en utrolig oplevelse. men det kan jeg jo beskrive når jeg vender retur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/-paris-dejlig-by-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.