Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Cirkus i Paris.

  (Bedømt af 5 personer)
  08.07.11: Lasse Knattrup
  De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv været i cirkus i Danmark. Det er i sig selv dejligt stadig at kunne opleve denne form for levende underholdning.
  Se hele rejsetippet
Dagsstemning fra et almindeligt Pariserkvarter.
Rejsetips indsendt af:
Fredericia
3. dec. 2010

Afslapning i Paris

Der er skrevet mange rejseguider og beretninger om Paris' uendeligt mange muligheder. Den største oplevelse opnås imidlertid nogle gange ved at glemme alt om rejseguider og slå sig ned på et tilfældigt hjørne.
Et tilfældigt parisisk gadehjørne.
Et tilfældigt parisisk gadehjørne.

Kunsten at finde ro i Paris

Ethvert besøg i Paris bør uden tvivl krydres med sightseeing til nogle af de enestående seværdigheder - uanset, om man har set dem tidligere eller ej. At stå ved Eiffeltårnet mister på ingen måde sin charme, selv når det er femte gang. På det område er Paris uden sammenligning. Dog mener jeg, at man bør unde sig selv at slå sig ned et ganske tilfældigt og roligt sted (måske endda et sted, som umiddelbart ikke virker så roligt) og bare stirre ud i luften og betragte alle Paris' interessante mennesker.

Når man sidder på den måde - hvadenten det er på en bænk, en café eller langs Seinen - vil man pludselig opleve en følelse af at falde i med stemningen og være en del af en tidløs ånd.
Indre ro. At sidde på et tilfældigt gadehjørne i Paris giver en form for indre ro, som man naturligvis også finder i andre metropoler og mange andre steder i verden, men i Paris sker der noget forunderligt, når man suger stemningen til sig. Man glemmer alt om problemer og trivialiteter og koncentrerer sig bare om at være til. Billedet oven over er fra en gade kaldet Rue Rodier tæt ved Metrostationen Notre Dame de Lorette. Det er ikke noget fashionabelt sted, men til gengæld et kvarter fyldt med ånd og stemning. Prøv det!

Sæt dig ned - alene eller med dine kære - find dit eget "lille" sted, og sug stemningen til dig. Det er bedre end selv den mest avancerede rejseguide!
Mange hilsener fra Lasse Knattrup
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/wien/wien-oplevelser-i-flere-genrer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.