Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Alle de hoteller

Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
Jeg har været en svip tur i Paris, for at se på hoteller og her har jeg forslag til 3 gode og pæne hoteller
Comfort Hotel Lamarck

Comfort Hotel Lamarck

Hotellet er i gang med en større renovering, hvilket gør hotellet meget fint af et 2* hotel at være. Receptionen er moderniseret i flot stil, med flotte møbler og en rigtig hyggelig gård have.
De moderniserede værelser har en queen size bed, flot badeværelse med badekar. De endnu ikke moderniserede værelser er af ganske almindelig standart værelser.
Hotellet har lækker morgenmads buffet med frisk brød. Det ligger i et rigtig hyggeligt område med cafer, bager med de lækreste kager.

Timhotel Saint Georges-Pigalle

Timhotel Saint Georges-Pigalle

Fint hotel, men Receptionen er slidt og trænger til en kærlig hånd. Der er forskellige størrelser af værelser, alle standart værelser. Nogle er ganske almindelige dobbeltværelser, andre meget små enkelte med 2 badeværelser. Generelt om dem alle er de rene og pæne.
Morgenmaden er vældig god, det er buffet med mange valg muligheder.
Hotellet er godt placeret, men man skal ikke være sart da hotellet er omgivet af sexshops, men man kan jo få inspiration til at tage med hjem.

Mouling Rouge ligger lige lidt længere nede af vejen, og metroen er i gå afstand til hotellet.
Comfort Monmatre Place du Tentre

Comfort Monmatre Place du Tentre

Det hyggeligste Pariserhotelm ligger på hjørnet af nogle små veje, hvilket gør at hotelværelserne er hjørne værelser. Det giver bare hotelletstil mere karakter og et lille hint af romantik.
Nogle af værelserne har en altan man kan sidde ude på og kigge ud over Paris, hvem ønsker ikke at afslutte en lang dag med en kold champange på altanen med udkig til Eiffeltårnet?

Jeg kan kun anbefale dette hotel. Det har en fin belliggenhed Place du Tentre, morgenmaden er lækker, værelserne hyggelige, nogle nyrenoveret.
Hvis elevatoren er i udu, skal man være opmærksom på at trappen som fører op til værelserne , er meget smal og kringlet. Den er ikke velegnet til dårligt gående og heller ikke til mennesker med for meget sul på kroppen.

Stejle bakker og cafeer

Disse 3 hoteller ligger i den nordlige del af Paris, Montmartre. Man kan stå af ved metro station Pigalle eller Abbesse, og så er alle hoteller i gå afstand der fra. By delen er som resten af Paris små smalle op ad gående gader enkelte med trapper. I området finder man Mouling Rouge, Sacre Coeur og Place du Tentre. Der er lækre restauranter og små Cafer på hver gade hjørne.

Husk gode sko, kort over byen og vand.
Og så rigtig god tur til Paris
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.