Billedet er fra Paris

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Concierge
 • Hund
  Hund
 • Business Center
 • Handicapvenlige værelse
  Handicapvenlige værelse
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Best Western Hotel Le Montmartre Saint Pierre

Bo nær Sacre Coeur og Montmarte
Le Montmartre - Saint Pierre ligger, som navnte siger i Montmartre-kvarteret. Her bor I centralt for mange af de dejlige seværdigheder. Den smukke kirke Sacré-Coeur ligger bare 750 meter fra hotellet og det livlige kvarter omkring Moulin Rouge og Place Pigalle ligger inden for en god gå tur (1 – 1,5 km fra hotellet)

Le Montmartre - Saint Pierre renoveret i 2015 og har 48 værelser med klassisk parisisk indretning med eget bad med brus og hårtørrer, satellit-tv og gratis WiFi. Som mange hoteller i Paris, er værelserne her små og charmerende.
Nyd din morgenbuffet i morgenmadsrestauranten, mens du prøver at læse dagens avisen. Her er ingen bar, men der findes desuden salgsautomat med drikkevarer.

Anvers Metrostation ligger 350 m fra Le Montmartre - Saint Pierre, herfra kan du tage linje 2 og 4 til mange af de store seværdigheder i Paris.
18. arr. - Montmartre er et godt valg hvis I er interesserede i arkitektur, sightseeing, et livligt kvarter og shopping.

Hotel faciliteter
Gratis Wi-Fi
Døgnåben reception
Morgenmadsbuffet mod betaling
Elevator
Rygning forbudt på alle fælles og privatområder

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.