Billedet er fra Paris

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Hund
    Hund
  • Business Center

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Best Western Hotel Le Montparnasse

Hotellet ligger midt på Montparnasse, et område fyldt med kabaretter og restauranter. 700 meter fra hotellet ligger Café de la Rotonde, som blev besøgt af kunstnere som Pablo Picasso.
Hotellet ligger i centrum af Paris i nærheden af diverse seværdigheder som f.eks. Les Invalides, Champs de Mars, museet Orsay og indkøbscentret Lafayette. Man kommer desuden nemt og bekvemt med metroen til Eiffeltårnet, Place de la Concorde, Champs Elysées, Etoile og Les Halles. Den nærmeste metrostation er Montparnasse, der ligger 5 minutters gang fra hotellet. Der er endvidere ca. 30 minutters kørsel med bil til lufthavnen. Hotellet er perfekt til en kombineret forretnings-/turist

Det hyggelige byhotel har i alt 28 værelser fordelt på 4 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, internetterminal (mod betaling), elevatorer og safebokse.

De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, modemstik, radio og safeboks (mod betaling).

Fra kl. 06.30 til kl. 10.00 serveres der morgenmad på værelserne.

Alle gængse kreditkort såsom American Express, Visa Card, Mastercard, Diners Club og JCB accepteres.

Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/peschiera-del-garda/camping-san-benedetto-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.