Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Afslapning i Paris

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.10: Lasse Knattrup
  Der er skrevet mange rejseguider og beretninger om Paris' uendeligt mange muligheder. Den største oplevelse opnås imidlertid nogle gange ved at glemme alt om rejseguider og slå sig ned på et tilfældigt hjørne.
  Se hele rejsetippet
Cirkus i Paris.
Rejsetips indsendt af:
Fredericia
8. juli 2011

Cirkus i Paris.

De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv været i cirkus i Danmark. Det er i sig selv dejligt stadig at kunne opleve denne form for levende underholdning.
I Danmark er disse oplevelser primært forbeholdt sommerhalvåret. Når man rejser rundt i skønne Europa, har man som rejsende imidlertid mulighed for at opleve cirkus i en af de skønne cirkusbygninger, som i modsætning til Cirkusbygningen i København stadig benyttes til det oprindelige formål - nemlig at fremføre cirkus.

Man kan spørge sig selv, hvad forskellen egentlig er, for cirkus er vel cirkus? Nej, ikke helt. Selvfølgelig kan man opleve nogle af de samme verdensartister såvel i Danmark som i resten af Europa, men omgivelserne er langt fra de samme. I Paris er det muligt at opleve det intet mindre end fantastiske Cirque d´hiver Bouglione i vinterhalvåret på rue Amelot 110.

Bygningen drives af den legendariske cirkusfamilie Bouglione. Programmet er i verdensklasse, iscenesættelsen er sofistikeret (kan man vente sig andet, når det er Paris?), og cirkusbygningen er et kunstværk, der i sig selv er et besøg værd. Den er ufattelig velholdt og bombastisk. Overalt er der guldudsmykninger, tegninger og billeder med cirkusstemning. Orkestreret er på 12 mand og inkluderer instrumenter som violin og cello. På denne måde kan enhver stemning udtrykkes musikalsk.

Billetpriserne er ikke høje i forhold til priserne i danske cirkus, og selv hvis mans køber en billig billet, oplever man den ægte cirkusstemning på ægte pariserfacon. Jeg vil anbefale alle at give sig selv denne oplevelse. Derudover får man et indblik i de lokale pariseres glæde ved kvalitetscirkus. GOd fornøjelse, og Vive le cirque!

Underholdning
Cirkus
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/road-trip-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.