Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Vidunderlige San Francisco!

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.12: Ann
  Jeg rejste til San Francisco i maj måned med min søster. Vi skulle afsted på en rigtig tøsetur, og ville ikke være bundet af noget, så det eneste vi havde klaret hjemmefra var hotelbestilling og billetter til fængselsøen Alcatraz, og det viste sig at være en rigtig god ide!
  For det første fordi jeg fik 2 billetter til halv pris, print selv ud hjemmefra, og for det andet fordi da vi kom derover var ALT udsolgt! Det var en god oplevelse, historien bliver fortalt via en lille mp3 afspiller man får med rundt, men generelt bestemmer man selv tempoet, vi blev der i 2 timer og satte der efter kursen mod Fishermans Wharf.
  Se hele rejsetippet
Dejlige oaser i Paris!
Rejsetips indsendt af:
Ann
Paris
21. jan. 2012

Dejlige oaser i Paris!

Jeg har boet 5 aar i Paris, og elsker stadig byen! Fyldt med pulserende storbyliv, men ogsaa smaa oaser hvor man kan nyde byens charme, uden at blive overrendt af turister!
Menilmontant

Menilmontant

Jeg elsker omraadet omkring metro Menilmontant, det emmer af liv, dagligdag og kulturer... Asien, Afrika og Europa i en stor paerevaelling! Markedet ned mod Belleville er et af de stoerste i Paris, og man kan finde ALT! Batterier, appelsiner, neglelak, sko... ALT!!!!
Fra Menilmontant kan man soege op mod Buttes Chaumont, vidunderligt fristed, hvor man knap nok kan hoere bilernes larm!
Man kan foelge Rue Oberkampf ned mod Bastille pladsen, se den flotte obelisk midt paa plasen, opleve Rue Charonne, med hyggelige restauranter, chik shopping og smaa antikvitetsbutikker.
Ellers kan man fortsaette mod Place Republique, opleve storbysummen, og fortsaette ned til Marais og Place des Vosges.
Det er nogle lange gaature saa jeg anbefaler gode vandresko, og en hel dag til at foelge sine indfald!
Sacre Coeur en sen aftenstund.
Sacre Coeur en sen aftenstund.

Sacre Coeur

Omraadet omkring Sacre Coeur er vidunderligt, isaer hvis man foelger de lidt mere utraditionelle veje, udenom Anvers-metroen! Start ved Moulin Rouge og slaa et lille smut omkring Cemitiere de Montmartre, den ligger lige ved Place de Clichy, og det er ikke fordi den er noget saerligt som saadan, men der er mange forskellige slags gravsten. Det viser paa en lidt morbid maade, forskellen paa levevilkaar i omraadet, en god blanding af rig og fattig.
Edith Piaf traadte sine foerste sangsko i omraadet oppe paa Montmartre, og hvis I soeger op mod Sacre Coeur via Rue Lepic, og foelger den hele vejen op, kommer i forbi Moulin de la Galette, gammel moelle, nu restaurant, som foerer op til Montmartres vinmark, restaurant Lapin Agile, og diverse smaa snoerklede veje, smaa gamle huse og helt sikkert masser af turister! Her i de smaa gader emmer det af liv! Find et godt bykort, saa kan I nemt finde rundt, og finde de smaa pladser hvor man kan nyde fred og ro!

Et enkelt godt raad; naar I naar op til Place de Tertre, saa lad Jer ikke narre af menuer til 10-12 euro.... Maden og servicen er elendig, vent hellere til I kommer ned til Rue Lepic igen, find en lille restaurant og nyd at omraadet summer af liv!

Man kan sagtens bruge en hel dag paa montmartre, det gaar op og ned, og det er haardt for benene, men det er et vidunderligt omraade!

Sluttelig vil jeg anbefale Jer at ligge Jeres Paris-tur i april/maj eller september/oktober maaned... Jeg fraraader juli-august maaned. Da Pariserne selv er taget paa ferie, lukker mange butikker og restauranter og byen er oversvoemmet af turister!

Jeg oensker Jer en god tur til Paris!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.