Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Den grønne promenade - Promenade Plantée i Paris
Rejsetips indsendt af:
Karen Fernandez
Taastrup
10. juni 2010

Den grønne promenade - Promenade Plantée i Paris

Nyd de lokale parisere og ikke turister på denne grønne promenade - en rigtig oase i Paris
Promenade Plantée - et stille øjeblik
Promenade Plantée - et stille øjeblik

Ta' en "slapper" sammen med de lokale beboere

Paris er en vidunderlig by, der har så mange specielle steder. For jer der holder af blomster og af at se de lokale gå tur med børn, eller unge hånd-i-hånd, eller folk der sidder på en bænk fordybet i en bog, kan det anbefales at gå en tur på den charmerende, grønne promenade - Promenade Plantée.

Tag til Place de la Bastille og gå langs den ny opera, og lige derefter finder I trappen op til promenaden. Den er anlagt ovenpå en nedlagt jernbane og løber på de første 1,5 km i første sals højde, meget tæt på bebyggelser, til Jardin de Reuilly. Under viadukten er der indrettet kunstner boder og atelier'er. Find en bænk og nyd den lokale atmosfære, uden særlig mange turister.

Hele promenaden er 4,5 km, mod Bois de Vincennes, men der er utallige steder man kan afbryde spadsereturen og komme ud på gaderne igen, eller slappe lidt af i Reuilly haven. Der er et væld af forskellige blomster, buske og træer, og selve promenaden er meget varieret.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/chicago-hvad-der-er-sparet-er-tjent.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.