Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Spis frokost i Eiffeltårnet mens du kigger ud over billedskønne Paris

  (Bedømt af 16 personer)
  05.12.13: Therese
  Vi var fire veninder på tur til Paris - blandt andet for at opleve den franske madkultur. Vi bookede bord til frokost på Le Jules Verne, som ligger på 2.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Disneyland Paris
Rejsetips indsendt af:
Connie Boysen
Vallensbæk
23. jan. 2014

Disneyland Paris

Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
Maden er veltilberedt og der er alt at vælge imellem for både store og små, personalet er venlige og imødekommende. skal du holde en lille pause med familien fra alle forlystelserne, kan du roligt tage badetøj med, når du bor på Disneyland Hotellet, for her er nemlig stor indendørs swimmingpool, hvor børnene kan boltre sig og de voksne slappe af på sengene. Spis i parken, på de mange spændende restauranter, og shop igennem i de mange fantastiske butikker, der oser af tøj, legetøj og souvenirs. Disneyland Paris i aftentimerne, er et særsyn og en ekstra fantastisk oplevelse, parken er badet i smukke lys, og det hele fæles som en drøm og følges af den hyggelige musik som præger Parkens liv. Se de helt forrygende shows der stryger gennem parken, med fest og dans og glæde, der beriger og omfavner både børn og voksne.
Disneyland Paris er et hit hvis du har børn, og prikken over i´et er et ophold på det store, lyserøde og imponerende hotel.
Disneyland by night
Disneyland by night

Underholdning
Rejser med børn
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/provence/greoux-les-bains/odalys-residence-la-licorne-de-haute-provence-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.