Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Prag skal opleves

  (Bedømt af 24 personer)
  10.02.12: Pia Hansen
  Prag er efterhånden meget populær, og med rette. Vi har været i prag 2 gange. Begge gange har vi boet lidt udenfor byen. Der er gode transport muligheder, såsom bus, tog og sporvogn.
  Se hele rejsetippet
 • Til TOSCANA i bil

  (Bedømt af 22 personer)
  20.08.11: Pia Hansen
  Italien er jo et fantastisk land, med så meget imponerende natur. I år valgte vi at køre til det Nordlige Toscana, til en by der hedder MONTECATINI TERME.
  Se hele rejsetippet
Een gang Paris, altid Paris
Rejsetips indsendt af:
Pia Hansen
Fredensborg
4. aug. 2011

Een gang Paris, altid Paris

Sidder endnu engang ved computeren og ser på FDM´s travel side. Paris er mit foretrukne sted, hvor du får de skønneste oplevelser, og så mange indtryk at man skulle tro at man fik nok...men nej, Paris får man aldrig nok af. Nu vil jeg afsted igen. Jeg rejser med min yngste søn på 11 år.
Mit yndlings område ang. hotel i Paris, er omkring Operaen. FDM har nogle pris venlige hoteller som jeg kan anbefale. Når man rejser med børn er det rart at være et sted hvor man føler sig tryg. Operaen ligger tæt ved alt. Der er flere forskellige transport muligheder, og mange skønne steder. jeg er ikke (som mange andre er)til metroen. Jeg har det bedst over jorden, hvor jeg kan følge med. Og der er jo de gode busser - Hop on and off. Billetter kan bestilles hjemmefra. For mig er det fantastisk at sidde i bussen og studere folk på gaden og samtidig se alle de smukke attraktioner der er i byen
LOUVRE
LOUVRE

Louvre er mit favorit sted i byen. Godt nok er der mange mennesker, men der er mange steder du kan sidde og nyde udsigten og atmosfæren. de hyggelige bassiner, hvor nogle sidder med fødderne i vandet og nyder en sodavand. Turen fra Louvre og op mod Concorde pladsen, er en skøn tur, med masser at se på, og igen mange steder hvor man kan sidde på en bænk og nyde den ro der er.
Mit bedste råd er, at man bestiller 2-3 dages HOP ON AND OFF (busser) da man hurtigt får gået meget, da der er lidt lange afstande mellem nogle af de smukke attraktioner. Selvfølgelig skal man også opleve Paris fra Seinen. En smuk sejltur, hvor man igen kan sidde og nyde udsigten. Vi har ikke brugt så mange penge på hotel, da vi faktisk kun var hjemme for at sove. Så hellere bruge pengene på andre oplevelser, som feks. Disneyland. Der kører også busser fra Operaen ud til Disneyland.
LOUVRE
LOUVRE

Kommentarer til rejsetippet om Paris

een gang paris...

04/08 2011 lonni
flotte billeder. rigtig godt beskrevet. får lyst til at rejse med det samme. god information omkring, hvor man evt skal bo. jeg vil huske det med at bestille bus hjemmefra
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.