Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Moulin Rouge
Rejsetips indsendt af:
Lis
Randers
18. juli 2010

Eiffeltårn, Aften-cruise og Can-Can-Show

En pragtfuld helaftens-oplevelse, som begynder med middag i Effeltårnet, derefter en times cruise på Seinen og til slut rigtig fransk Can-can show på Moulin Rouge.
Eiffeltårnet i aftenlys
Eiffeltårnet i aftenlys

Vi var seks personer, som havde købt denne oplevelse hjemmefra på nettet via arteudland.dk.
Der fremsendes midlertidige billetter, som ombyttes ved turens start. Sammen med billetter, kommer udførlig beskrivelse af mødested.

Vi mødte på den aftalte adresse nær Louvre ved 18-tiden, der var mange nationaliteter, godt humør og festklædte mennesker. I busser blev vi kørt til Eiffel-tårnet, hvor vi tog elevator op til restauranten. Her fik vi, ud over udsigten, en 3-retters menu med vine.

I god stemning, bevægede vi os ned til kajen, lige neden for tårnet, hvor vi blev taget med på en times sejltur, og så "Paris med lys på", og det specielle lysshow på Eiffel.

Efter sejlturen blev vi alle kørt til Moulin Rouge, hvor der på bordene, stod champagne klar til os, som vi kunne nyde under forestillingen. En super-flot cabaret, med dansere, artister og tryllekunstnere i verdensklasse!
Aftenen sluttede med, at vi blev kørt i busserne tilbage til vore hoteller ca. 01.30.

Det var virkelig en dejlig oplevelse, hvor der var sørget for det hele, og med engelsk-talende guider hele vejen.
Prisen var 1297,00 kr alt inclusive.
Snyd ikke jer selv for denne oplevelse!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/paradis-blanc-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.