Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

En kulinarisk forårsrejse i Paris
Rejsetips indsendt af:
Allan Petersen
Søborg
20. jan. 2011

En kulinarisk forårsrejse i Paris

Oplev et forskud på foråret ved en bytur til Paris. Oplev kastanjetræerne i et gigantisk blomsterhav. Her ud over er der masser af oplevelser i hjerternes by Paris.
En kulinarisk forårsrejse i Paris

Byen oser af romantik, kultur og historie som nermest gør en afhængig i at komme tilbage. En fire dags ferie er simpelt hen for kort.
Sidst min hustru og jeg var i Paris havde vi en helt speciel oplevelse som jegikke kan lade være med at dele med FDMs medlemmer.
Et godt stenkastfra katedralen Notre Dame på naboøen Les Deux Iles, ligger der en helt speciel restaurant ved navn Nos Ancetre Les Gaulois. Man ankommer typiskved restaurantens åbningstid kl. 19, efter forinden at have bestilt bord på deres hjemmeside:

www.nosancetreslesgaulois.com

Udover en helaftens kulturel oplevelse med masser af mad og vin ad libitum er der også musikalsk underholdning som fører en tilbage i tiden. Det skal simpelt hen prøves.

Med venlig hilsen
Allan Petersen
Søborg
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.