Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Restaurant "Chartier"
Rejsetips indsendt af:
Jana Due Nielsen
Viby J
30. dec. 2009

"Fantastisk madoplevelse i Paris"

"Mit rejsetip handler om et besøg på et godt gemt spisested i Paris, et sted med meget historie og charme"
Måltid hos "Chartier"
Måltid hos "Chartier"

Fantastisk måltid hos Bouillon Chartier

På vores efterårsrejse til Normadiet standsede vi et par dage i Paris. En dag sad vi og drak vores formiddagskaffe på Monmartre og læste i vores - ret så gammel - guidebog om Paris. Vi faldt over beskrivelse af en "huleagtig restaurant som blev skabt af det kommunistiske parti i 1892 for at tilbyde arbejdere et billigt måltid. Stadig gode, billige retter men forfærdelig service". Så tænkte vi - DET MÅ VI SE. Både fejlen i guiden - kommunistparti i 1892??? Og så "forfærdelig" service i Paris - det må vi opleve! Stedet var ikke nemt at finde, restauranten er godt gemt i en baggård på 7 Rue du Faubourg, Montmartre. MEN hvilket sted - interiør i Belle Epoque stil, fantastisk frisk og veltiberedt mad, billig mad og vin og FANTASTISK - venlig og hurtig service. Vi betragtede de mange parisierner som strømmede ind til frokosten. 1200 gæster bliver betjent her på en dag! Vi var total tryllebundet af stedet. Derfor vil vi varmt anbefale alle, som er et par dage i Paris at besøge stedet. En oplevelse for krop og sjæl.

Restauranter

Kommentarer til rejsetips om Paris

Le Clos Bourguignon, 39. Rue Cumartin 75009 Paris

25/02 2010 Hugo Taarbæk
Restauranten er kun et hjørne af Cartier i strørrelse men til gengæld meget meget lokal præget,en utrolig hyggelig bøf-restaurant med virkelig lækker mad møre bøffer og godt tilbehør,man sidder tæt men det er meget Paris`sisk, masser af charme og hygge, det er tydeligt at der kommer mange franske stamgæster,og det er netop med til at gøre stedet unikt, det kan næsten ikke være bedre- og mere fransk.vi er ikke været i Paris uden at ha`været forbi der, det er bare et must.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.