Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Fire piger i Paris - byernes by
Rejsetips indsendt af:
JOAN ERLANDSEN
gudhjem
9. okt. 2009

Fire piger i Paris - byernes by

Rejsetip der går ud på at tage en ferie i Paris. Hvor højdepunkterne var Versailles, Monets Have, Notre Dame, Sacre Cæur på Montmartre. Eifeltårnet ikke at forglemme.
4 piger i Paris - byernes by
4 piger i Paris - byernes by

4 piger i Paris - Byernes by

Det er ingen badeferie, men turen til Paris giver et tilbageblik i historien, så meget, at vi alle fik lyst til at dykke mere ned i den literatur der omhandler f.eks. Solkongen. Og når man står på Bastillepladsen, kommer billeder frem på nethinden med en råbende pøbel og hoveder der ruller ned i kurvene. Revolutionen var en selvfølgelighed, den kunne ikke undgås. Især får man indblik i de herligheder de "udvalgte" svælgede i når man besøger Versailles. For os i eftertiden er det fantastisk at tænke sig, men for andre har det kun øget hadet til de velnærede. Metroen gør det nemt at bevæge sig rundt i Paris. Så denne tur var for os fire piger en god appetitvækker til at studere andre storbyer. Måske bliver det Rom næste gang.

Som jeg har beskrevet ovenfor - en tur der giver stof til eftertanke. Historien om Solkongen, de pragtfulde gamle bygninger - f.eks. Notre Dame - hvordan i alverden har man fået bygget dette monument - Triumfbuen ligeså dan. Hvis bare mure kunne tale. Men får lidt gåsehud når man tænker på dette. Hvor mange liv gik der egentlig til, og havde de andre muligheder den gang end at bygge?
læser man Jordens Søjler, og Uendelige verden, giver det et indblik i den tid, der også herskede på Solkongens tid.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.