Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Paris

Leder du efter billige flybilletter til Paris i Frankrig? Se priseksempler for billige flyrejser nedenfor. Find også flybilletter til andre destinationer.

Tre tips inden du booker:
1.    Fleksibel rejsedato: Rejs i hverdagene frem for weekenden. Det er billigere
2.    Book i god tid: Jo før du booker, jo billigere
3.    Bliv dækket af pakkerejseloven: Book hotel eller billeje med dit fly og bliv dækket af pakkerejseloven

Guide til lufthavne i Paris

Paris har to store internationale lufthavne – Paris-Charles de Gaulle (Roissy) og d’Orly Airport. Den tredje lufthavn i Paris hedder Paris-Beauvais Airport og håndterer primært indenrigsfly.

Langt de fleste fly til Paris lander i den store Roissy Charles de Gaulle, som er den største og meste travle lufthavn i byen. Lufthavnens tre terminaler dækker henholdsvis udenrigsflyvninger til Europa (terminal 1), udenrigsflyvninger til USA, Afrika og Asien (terminal 2) samt indenrigsflyvninger (terminal 3).

Charles de Gaulle lufthavn i Paris

Navn: Aéroport Paris-Charles de Gaulle
Adresse: 95700 Roissy-en-France, Frankrig
Tlf.: +33 1 70 36 39 50
Website: aeroportsdeparis.fr

Flyvetider til Paris
København - Paris (Charles de Gaulle):
1 time og 50 minutter – 2 timer.
Billund - Paris (Charles de Gaulle): 1 time og 50 minutter - 2 timer.

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Charles de Gaulle lufthavn

Oversigtskort over Charles de Gaulle lufthavn i Paris

Transport til og fra Charles de Gaulle lufthavn i Paris

Transport til og fra Charles de Gaulle lufthavn i Paris
Går din Paris flybillet til Charles de Gaulle lufthavn har du gode muligheder for billig transport ind til centrum af Paris. Bus og tog er de billige transportvalg. Taxi og lejebil er dyrere.

Med tog
I dagtimerne afgår der med jævne mellemrum RER-tog fra Charles de Gaulle lufthavn, der bl.a. stopper på Gare du Nord, Les Halles, Saint Michel og Port-Royal i Paris.

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Paris finder du biludlejningskontorer ved alle terminaler i lufthavnen. Til og frakørsel fra Charles de Gaulle lufthavn foregår via A1 motorvejen. Køreturen ind til Paris varer typisk 20-30 minutter afhængig af trafikken.
Lej en bil, der står klar i lufthavnen, når du lander med dit fly i Paris

Med taxi
I Charles de Gaulle lufthavnen kan du praje en taxi ved alle terminaler. En taxatur ind til centrum af Paris koster i dagtimerne cirka 50 €.

Med bus
Bus er et billigt alternativ til taxi. Fra Charles de Gaulle lufthavn kører der jævnligt busser ind til bl.a. Opéra, Etoile, Montparnasse, Gare de Lyon og Châtelet. Der kører også natbusser ind til Paris. Busturen ind til Paris varer typisk mellem 45 minutter og 1 time.

Der kører også busser til Disneyland Resort Paris fra Charles de Gaulle lufthavn. Busturen til Disneyland Resort Paris varer cirka 45 minutter.
Se busser og natbusser fra Charles de Gaulle til Paris

Fordele og ulemper ved Charles de Gaulle lufthavn

Fordele: Har du en forholdsvis lang mellemlanding, foreslår vi, at du tager et smut ind til Paris med metro og opleve byen eller slå dig ned i den gratis biograf ”Galerie Parisienne” i terminal E2. Overvej også en kropsmassage hos ”Be Relax” eller shopping i de mange designerbutikker, som regelmæssigt tilbyder eksklusive tilbud og previews af spritnye produkter før de lanceres på internationale markeder.

Ulemper: Lufthavnen er stor og kan virke uoverskuelig, hvis det er første gang, du er med fly til Paris.

Paris-Orly lufthavn i Paris

Paris-Orly Airport (på fransk: Aéroport de Paris-Orly) er placeret ca. 14 km. syd for det centrale Paris. Før Charles de Gaulle åbnede i marts 1974 var Paris-Orly den største indenrigs- og udenrigslufthavn i Frankrig.

I dag er Paris-Orly Airport er en forholdsvis overskuelig lufthavn opdelt i to terminaler, Syd og Vest.

Navn: Aéroport de Paris-Orly
Adresse: Orly Sud 103, 94396 Orly Aérogare, Frankrig
Tlf.:  +33 1 49 75 15 15
Website: aeroportsdeparis.fr
IATA kode: ORY
 
Flyvetider til Paris:
København - Paris (Paris-Orly Airport): 1 timer og 55 minutter– 2 timer

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Paris Orly lufthavn

Oversigtskort over Paris Orly lufthavn i Paris

Transport til og fra Paris-Orly lufthavn

Transport til og fra Paris-Orly lufthavn i Paris
Du har gode muligheder for transport fra Paris-Orly til det centrale Paris og til Charles de Gaulle lufthavnen, når du lander med dit fly til Paris.

Med tog
Shuttletoget OrlyVal tilbyder forbindelse mellem Orly Syd og Vest terminal til Antony RER B-station, hvorfra du kan tage RER-toget direkte til Paris’ centrum.

OrlyVal kører med 4 minutters intervaller hver dag fra kl. 06-23, og rejsen til RER stationen varer ca. 8 minutter. Pris for en billet, der gælder både OrlyVal, RER-toget og metro er € 11.

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med en af de billige flybilletter til Paris finder du biludlejningskontorer i lufthavnen. Køreturen til Paris varer typisk 30-35 minutter afhængig af trafikken. Lej en bil hos FDM travel, der står klar i lufthavnen, når du lander med dit fly i Paris.

Med taxi
Du kan praje taxier til det centrale Paris ved Paris-Orly Syd, exit M, og Paris-Orly Vest, exit B. Taxier til ydreområder i Paris finder du ved Paris-Orly Syd, exit L, og Paris-Orly West, exit B. En taxatur til centrum af Paris - fx Notre Dame - (område 75) - koster i dagtimerne mellem € 40-55.

Med bus
Du har mulighed for at køre med shuttle-bussen OrlyBus fra Paris-Orly lufthavn til det centrale Paris (Denfert-Rochereau station), samt til Charles de Gaulle, hvis du skal skifte lufthavn. Shuttle-bussen kører ca. hvert 15-20 minut.
Busturen til det centrale Paris varer omkring 30 minutter, og koster ca. € 8.

Val d'Europe Airports shuttle-bus (VEA) tilbyder direkte busforbindelse mellem Paris-Orly Airport og Disneyland Resort Paris samt et antal af hoteller. Prisen er ca. € 20 for voksne og € 16 for børn. 

Fordele og ulemper ved Paris-Orly lufthavn

Fordele: Overskuelig lufthavn. I hver terminal finder du desuden et digitalt hjørne, hvor du kan spille forskellige spil på et "touch table" – en slags overdimensioneret iPad indbygget i et bord.

Ulemper: Butikker og restauranter findes kun i et fåtal. Husk derfor noget du kan underholde dig med, mens du opholder dig i lufthavnen i forbindelse med din flyrejse.

Leder du efter andet end billige flybilletter til Paris?

Citadines les Halles
Citadines Les Halles ligger på Rue des Innocents ved...
Se mere og bestil her
Hoteller i Paris - vælg et godt hotel i Paris fx i centrum, på Montmartre, i Latinerkvarteret eller Montparnasse.
Rejser til ParisParis er en fantastisk by året rundt. Book både hotel og billige flybilletter til Paris i dag. 
Billeje i Paris - bestil en komfortabel lejebil sammen med dit Paris fly.
Rejsetips om Paris - læs andre turisters anbefalinger i Paris.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Paris

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.