Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Første gang i Paris? Se byen fra bus og båd!
Rejsetips indsendt af:
Janderup
28. april 2011

Første gang i Paris? Se byen fra bus og båd!

Byen er stor og der er meget at se, vi besluttede at købe 3.dages tourkort, det er så muligt at køre rundt på 4 ruter med busserne og at tage "vandtaxaerne", stige af og på, lige så meget som man har lyst til.
Prisen er (2011) 44.eur pr. person.
Vejret var fint, så vi så meget af byen fra dobbeltdækkeren, stod af når vi havde lyst til fx. et glas vin og skulle så bare finde et skilt med "L. Open Tour" og vi var på farten igen. Bådene benyttede vi meget, de var noget hurtigere end busserne og kunne fx. bruges til at komme fra en busrute til en anden.
Hvad oplevede vi!

Hvad oplevede vi!

En` tur til Paris er vist ikke nok, vi var ved de "store steder" hvor der også var andre turister, ellers søgte vi nogle af de mange oaser der er rundt omkring i byen. nød parkernes liv, hvor der blev hygget med madkurve og børns leg. Montmartre, er et spændende sted, hævet lidt over området, meget overskueligt og hyggeligt. Mange ville tegne os, men et nej var nok, og de gik videre. Bydelen 3E, med jøder og homoseksuelle, er også et besøg værd, der er meget fredfyldt og roligt i deres parker, vi kom til en` hvor der var en koncert midt i det hele.
Hjemturen, hvor vi købte billet på "Care Du Nord" til CDG airport, gik ikke helt som planlagt, da vi skulle ind på lufthavnen fra stationen, kunne vi ikke bruge vores billetter for at komme igennem bommen, til sidst klemte vi os sammen med andre, der havde de rigtige billetter, bøvlede lidt med at få bagagen med, men det lykkedes, ved ikke hvad der gik galt der?
Birte og Ole.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.