Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Forårsstemning ved Secré-Coeur
Rejsetips indsendt af:
Kurt Gregersen
Aalborg
21. april 2009

Forårstur fra Aalborg til Paris

Dejlige forårsdage i Paris, hvor syrenen her midt i april er sprunget ud. Vi ankom til Paris med fly fra Aalborg sidst på eftermiddagen til et dejligt hotel, som kan anbefales.
Første dag i Paris

Første dag i Paris

Vi ankom sidst på eftermiddagen til et dejligt hotel, som kan anbefales. Comfort Hotel Paris La Fayette. Det er 2 stjernet, men nymoderniseret med pæne værelser og badeværelser til en pris af 100 euro for et standard dobbeltværelse med morgenmad, og her er ikke bare tale om kaffe og toast, men både æg, ost og skinke.

Hotellet ligger lige efter Gare du Nord, det vil sige 2 min. gang til Metro Poissonniére.

Gåtur til Secré-Coeur på 20 minutter, så det er dejligt centralt.

Triumph-buen i myldretid
Triumph-buen i myldretid

Godt tips.

Såfremt man bliver træt af at gå, og ikke vil ned i Metroen, så kan der købes billetter til dobbeltdækkerbusserne, hvor man har frit udsyn fra øverste etage, der kan man stige af og på hele dagen, så man får overblikket, og man kan stå af når man gerne vil se et område.

Men vær opmærksom på, at 1-dags billet koster 29 euro, og 2-dags billet koster 32 euro, så det kan godt betale sige, at købe til 2 dage.

Vær iøvrigt opmærksom på, at når man skal fra lufthavnen til banegården, skal man betale med 17 euro i kontanter - altså småpenge - kort virker ikke, selvom det indikeres, at det kan bruges, så sørg for at have 17 euro i små mønter.

Men alt i alt er Paris bare skønt, og bestemt et besøg værd på denne årstid.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.