Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Forlænget week-end i byernes by, Paris
Rejsetips indsendt af:
Steen Andersen
Lyndby
26. maj 2009

Forlænget week-end i byernes by, Paris

Vores første tur til Paris, som sikkert ikke bliver den sidste. Det var absolut alle pengene værd!
Højden kan være skræmmende

Højden kan være skræmmende

Efter en god times tid i køen lykkedes det at komme helt til tops i byen, men når først du kommer op til toppen, var det ventetiden værd.
Køb et Paris Visit kort.

Køb et Paris Visit kort.

Vi købte et Paris Visit kort i lufthavnen, så kunne vi køre overalt i Paris med metro, bus og tog, lige så meget vi lystede. Ydermere købte vi et 2-dages kort til 2-dækkerbussen og som første gangs besøgende var det alletiders ide at bruge den første dag med den bus og den 4 rundture incl. ret til sejlads på Seinen i ubegrænset omfang.
Søndagsudflugt til Versailles

Søndagsudflugt til Versailles

Har du mulighed for det, så brug en dag på Versailles slottet og ikke mindst parken. Det er noget af det mest imponerende vi nogen sinde har set. Man kan ikke forestille sig hvor storslået det er, før man har været der. Hvis du skal hele parken igennem er det en god ide at leje enten en cykel eller en lille golf-vogn - alternativt køre med de små tog. Til fods er det svært at nå det hele, hvis man kun har een dag. Tålmodighed kræves hvis man skal ind og se slottet, men også det er ventetiden værd.
Monmartre skal opleves.

Monmartre skal opleves.

I mområdet omkring Sacre Ceur opleves det kunstneriske Paris med alt hvad der hører med. Hyggelige cafeer rundt om torvet med alle kunstmalerne. Dyre priser på cafeer.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.