Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Eiffeltårnet i Paris
Rejsetips indsendt af:
Tommy Søborg
Skanderborg
14. sept. 2009

Frokost i jerntårnet i Paris

Min kone og jeg var på en kort ferie i Paris, hvor vi fik fornøjelsen af at spise i Eiffeltårnet.

Booket 1 år frem

Jeg ville for nogle år siden overraske min kæreste (nuværende kone) med et lidt mere specielt restaurantsbesøg, og da hun ikke havde været i Paris før, kunne vi gøre en lille ferie ud af det. For at det så skulle være rigtig specielt, ringede jeg til restaurant Jules Verne, som er Eiffeltårnets restaurant, men fik hurtig at vide at der var fuldt booket et år frem - til et aftenmåltid. For det var ikke noget problem at komme til at spise frokost deroppe, så sådan blev det.

Egen elevator

Vi mødte op ved restaurantens egen elevator, som ledte os direkte ind i restauranten. Her blev vi eskorteret ud til vores bord, som til alt held var ved vinduet, så vi kunne se direkte ud over kanten, og vi fik dermed en fantastisk udsigt ud over den vestlige del af Paris.

Travl service men god mad

Frokosten på restaurant bliver afviklet à to hold - dvs. 1½ time til første hold og 1½ time til andet hold. Dette gjorde, at der var en hvis deadline, for hvornår vi skulle være ude igen, hvilket godt kunne mærkes på personalet, dog uden at vi følte os presset til at skynde os.

Så det blev en utrolig oplevelse med god mad, endnu bedre vin og en helt fantastisk udsigt, som tilsammen gjorde det rigtig romantisk.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-en-smuk-og-alsidig-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.