Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

September i Monets have
Rejsetips indsendt af:
Jette Bækdahl
Farum
3. dec. 2010

Gå ikke glip af Monets have - lidt uden for Paris

Efter 8 dage i Paris blev den største oplevelse absolut Monets have.
Søen - Monets have.
Søen - Monets have.

Den smukkeste have på denne jord......

Efter at have gået i Paris´s gader, kørt med Metro og været på sightseen med guide, trængte vi til lidt luftforandring.
Vores 13 årige datter, som havde haft om Monet i skolen, synes at det ville være sjovt, hvis vi tog en tur ud til hans have, som ligger i Givemy 90 km nordøst for Paris.

Som sagt - så gjort. Vi tog toget fra Gare du Nord til Givemy, på egen hånd, da det absolut ikke er nødvendigt eller svært at finde rundt selv.
I Givemy holder der en bus, der mod et mindre beløb, fragter folk direkte ud til Monets have - nemmere kan det ikke blive.

Allerede ved udkanten af haven, blev vores forventninger overgået til fulde. Et utroligt smuk lys og de mange flotte farver, var helt overvældende! Alt, hvad man havde læst og hørt om denne have, var virkeligt.

Selv om vi var henne i primo September, så stod massere af blomster i fuld flor og træerne stod flotte og grønne. Vi er ikke de store "naturdyrkere", men vi måtte sande at vi var kommet til et sted, som betog os med alt sin magt.

Monets have må og skal opleves, hvis man skal til Paris. Man må ikke snyde sig selv for denne oplevelse, selv om selve Paris også byder på mange oplevelser.

Seværdigheder
Haver

Kommentarer til rejsetippet om Paris

Monets haver

31/07 2013 Ennah
Monets haver er åbne til den 31. oktober. Vi har været der i oktober måned og der var der også smukt, han bestræbte sig jo på at haven skulle blomstre hele året og hans hus er jo spændende uanset hvilken årstid det er.

lidt rettelser til turen

22/07 2013 Ida Müller
Man tager toget fra Gare Stc. Lazare mod Rouen og står af på Vernon efter ca. 45 min. Herfra fragtes man ganske rigtigt videre til Giverny ... kollosal stor oplevelse

Årstid besøg

21/07 2013 Willy Høi Jensen
Er der nogen der ved om det er attraktivt at besøge haven i efterårsferien? Vi skal til Paris i efterårsferien, oktober, men er det for sent på året - rent floristisk?
Har ikke undersøgt om haven overhovedet er åben på den tid. Det gør jeg.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.