Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Går ikk helt galt i Paris ved at besøge Louvre, eller bare Paris om aftnen.
Rejsetips indsendt af:
Nakskov
12. april 2011

Går ikk helt galt i Paris ved at besøge Louvre, eller bare Paris om aftnen.

Det er godt nok snart 10 år siden jeg var i Paris, men tingene flytter sig heldigvis ikk.

Man går ikk helt galt i byen, ved at starte med en kanalrundfart, det gjorde vi og det var en fantastisk tur.
Men en tur omkrig Louvre, er heller ikk et tosset valg, at kigge forbi og slet ikk om aften, også med alle de boder der er langs kanalen(kun weekender ihvertfald dengang) og man skal ikk være bange for at prutte om prisen og vis de ikke give sig, siger man bare nej og begynder at gå, nogen gør intet mens andre gerne vil sælge dig varen.

Tag gerne en aften tur til Notre Dame, se lyste og de mange unge mennesker der lave opvisning på rulleskøjter, skætbord el bmx, mens der sidder nogen og spiller akustisk guitar... Og har man sin beder halv del med, så sæt jer og se på og nyd musik, lys og opvisningen. Mere romantik kan det ikke blive...

Der er også en ting mere men kan bare ikk huske den adresse og dog det er nr 10. Men det er et lille bitte hus(lejlighed) der faktisk ikke er mere en meter bredt.. Og hvis man spøger, kan de sikkert godt hjælpe en. Et besøg værdigt.

Har desværre ingen billeder... (Billedet er indsat af FDM travel)

Men Paris kære Paris er en fantastisk dejlig by.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.