Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Gode madoplevelser
Rejsetips indsendt af:
Lisa Belkvist
Hvidovre
22. dec. 2011

Gode madoplevelser

Vi har et par gange været på ferie i Paris, - men vores problem er, at vi ikke taler fransk. Og det har givet os mange forskelligartede madoplevelser, gode som mindre gode, idet vi elsker at udforske de områder vi rejse i og prøve at spise lokalt, hvor vi nu er ved spisetid.
Vi har derfor købet en dansk/fransk madquide, - og vi tager derfor en drink af en eller anden slags, når vi kommer ind på et spisested, og sidder herefter og beslutter os ud fra menukortet - som vi nu kan oversætte i vores madquide, og det har da været rigtig rart, at vi har vidst lidt om, hvad det var vi spiste. En god oplevelse, som vi kan anbefale andre.
Vi går ligeledes på nettet og undersøger, hvad der er af seværdigheder i de områder vi besøger hjemmefra, - og for derfor rigtig mange gode oplevelser såsom seværdigheder, markeder og mange lokale oplevelser.

Restauranter
Praktiske tips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flyveture.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.