Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Gør køen lidt kortere
Rejsetips indsendt af:
Birthe Mathiasen
Sønderborg
26. nov. 2013

Gør køen lidt kortere

Vi tog med toget fra Paris til Versailles, hvor der skråt overfor for banegården er et privat billetbureau. Her stod 10 i kø for at købe billet til slottet, og her købte vi også billet til Louvre dagen efter.
Priserne var de samme som ved slottet.
10 minutter efter, da vi ankom til slottet, stod der over 100 personer i kø foran slottets billetluge. Den slap vi for, idet vi kunne stille op i køen til indgangen, hvor der var en slange på ca. 1600 mennesker. Ja, du læste rigtigt. Det var nemlig en tirsdag, hvor mange museer inde i Paris holder lukket, og en time efter åbningstid. Trods billetter tog det over to timer, før vi har gennem sikkerhedstjekket.
Men næste dag kom belønningen. Vi ankom til Louvre med en kø så lang, og gik lige forbi den, fordi vi allerede havde billetter.
Råd nr 1: Undgå Versailles om tirsdagen.
Råd nr. 2: Kom en time før åbning.
Råd nr. 2: Køb billetter til forskellige seværdigheder på én gang, så skal du kun stå i kø den første dag.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.