Billedet er fra Paris

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Morgenmadslokale
 • Concierge
 • Lounge
 • Døgnåben reception
 • Kaffebar
 • WiFi på værelset (betaling)
  WiFi på værelset (betaling)

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hibiscus Republique

Enkelt budgethotel i 11. arrondissement, tæt på de attraktive seværdigheder.
Hibicus République er et meget enkelt hotel som ligger centralt i Paris i det 11. arrondissement. I bor kun 250 m fra metrostationen Oberkampf og 2,5 km. fra Notre Dame. Hotellet er meget enkelt og er perfekt til jer som vil bo centralt, enkelt og til en billig pris. I bor kun 15 minutters gang fra det moderne og populære Marais kvarter. Her kan I spise en fantastisk falafel i parken, shoppe i moderne franske modebutikker og se det hippe kvarter.

Hotel faciliteter
Døgnåben reception
Elevator
Wifi mod betaling
Morgenmad mod betaling.

Der er i alt 26 enkle hotelværelser med
Eget badeværelse med bruser
Fladskærms-tv
Telefon
Garderobe
Skrivebord
Lydisolerede værelser
Ikkeryger værelser

Tip: Gør jer selv den tjeneste at tage en tur til Luxembourg parken ”Jardin du Luxembourg”. Her finder i en smuk park i de flotteste omgivelser med blomster omkring. I kan nyde solen i parkens stole og opleve den ægte parisiske stemning. I kan medbringe jeres egen mad og drikkelse, eller købe noget i parkens café og nyde et glas fransk vin.
I skal vælge Hibiscus Republique, hvis I søger en enkel, budget overnatning og ikke stiller krav til værelset og hotellet.

Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/wien/wien-oplevelser-i-flere-genrer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.