Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips indsendt af:
Aalborg
24. juni 2010

La Defence - Værd at se i Paris

Mit rejsetip er fra vores ferie i Paris

Efter de traditionelle cafe besøg

I Paris var det lige som om de små hyggelige gader og eiffeltårnet havde opbrugt sin magi, og efter et hav af besøg i historiske kirker og museer trængte vi til ren afslapning. Vi havde egentligt uden at kunne finde ret meget info om La Defence fået navnet sneget ind i de ting som vi ville opleve i Paris, og da vi ikke vidste ret meget var det ikke noget vi egentligt forventede os ret meget af. Vi tog metroen derud og så kommer man ind i en stor underjordisk hal, hvor der bla. går bevæbnede vagter. Dette giver en fornemmelse af man er havnet midt i en amerikansk film, og når man tager elevatoren op til La Defence og elevator dørene åbnes bliver man intet mindre end forbløffet, og det er også selv om man egentligt ikke interesserer sig for arkitektur, eller bygninger. Hele stedet oser af en meget uforklarlig magi, og der er en fantastisk harmoni, trods de mange meget moderne og anderledes bygninger.

Afslappede folk og høj stemning

Man føler sig sat i en helt anden tidsalder, og da vi var der skinnede solen fra en skyfri himmel, og trods denne tydelige moderne tidsalder, så var det som om tiden i La Defence var gået i stå. Folk var afslappede, sad rund omkring midt på de kæmpe store fliser som forbinder arealets torv, stemningen var høj, afslappet og folk var glade og man kom hinanden ved. Og man kunne slet ikke se sig fuld af de forskellige detaljer både inde og ude i bygningerne.Trods at vi brugte en hel dag derude så syntes jeg slet ikke vi har set nok, og det er helt klart et sted jeg kan anbefale og bestemt skal se og opleve igen.

Arkitektur
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.