Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Marked i London

  (Bedømt af 1 person)
  01.06.11: Bente Rasmussen
  Old Spitalfield marked on søndagen, tag til Liverpool street station, det er upcomming designere der er der om søndagen, det er super fede ting til meget rimelig pris,tasker, smykker, tøj, te brød alt....værd at besøge.
  Se hele rejsetippet
 • På vej til key west

  (Bedømt af 12 personer)
  21.01.11: Bente Rasmussen
  På vej til keywest, Islamorada ligger dette super skønne sted, Pelican resort, helt ud til vandet,væk fra vejen, med lidt strand og swimmingpool,fine værelser, en perle.
  Se hele rejsetippet
Lækkert hotel i Paris
Rejsetips indsendt af:
Bente Rasmussen
Vejby
15. okt. 2011

Lækkert hotel i Paris

Er lige landet fra eventyrlige paris og boede på Novotel,(det er en kæde der ligger flere steder i byen) lige ved Gare de Lyon (metro). Super lækkert hotel, med svimming pool, og trænings center, vi gav 1100.- pr nat for 3 pers.uden morgenmad, kan købes på hotellet for 16 euro, men vi tog den på vejen for ca.5...og 780.- for en flyvebillet retur med Airfrance...

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.