Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Le Train Bleu, restaurant i Paris
Rejsetips indsendt af:
John Markenvard
Odense
30. jan. 2011

Le Train Bleu, restaurant i Paris

Paris er byernes by, og der er mange muligheder for at få nogle oplevelser. Man kan se på seværdigher som Eifeltårnet, se museer som Louvre eller handle på Champs Elysee eller gå i skoven i Boulongeskoven.
Ja, mulighederne er uendelige, og når man er godt træt, kommer et af højdepunkterne på turen, nemlig at finde et sted at spise og nyde den franske mad. Jeg vil anbefale en restaurant som er helt fantatisk, nemlig Le Train Bleu. Det er den gamle stationsrestaurant på Gare Lyon hvor mistraltoget til Nice kører fra. Man går op ad trappen og ind i restauranten, og føler at man kommer ind i anden verden, hvor tiden har stået stille i 100 år. Både maden og omgivelserne er helt fantastiske og et hovemåltid kostet 30-45 Euro, så prisen er også overkommelig. Alle der kommer til Paris bør unde sig selv denne fantastikske oplevelse. Det er et meget populært sted med over 500 serveringer/dag. Vil man være sikker på at få plads, er det en god ide at have booket et bord hjemmefra, det kan man via deres hjemmeside, www.le-train-bleu.com

Restauranter

Kommentarer til rejsetippet om Paris

Dejlige Paris

18/02 2011 Bent Hæstrup
Min kone Ruth og jeg har besøgt Paris flere gange.
Hver gang en uforglemmelig oplevelse.
Efter et besøg i Eifeltårnet går vi ned mod Seinen og
finder en restaurant med udendørs servering. Vi sidder under store kastanietræer og nyder det hele.
Vi taler om vor oplevelse i Eifeltårnet - den pragtfulde udsigt, de mange turister og den herlige fornemmelse, at vi er midt i Paris og nyder det.
God fornøjelse med turen til Paris
Bent Hæstrup

Den er bare fantastisk

17/02 2011 Erik Jørgensen
Jeg har også prøvet denne dejlige restaurant "Le Train Bleu" på Gare de Lyon og er helt enig i beskrivelsen.
Der er sikkert skiftet ud i personalet, men da jeg besøgte restauranten lignede tjeneren ham som optræder på TV i 90 års fødselsdagen nytårs aften.
Men alt var en oplevelse for både øjne og mave !
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/bryce-canyon/en-skoen-ferie-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.