Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Frihed på Rhodos

  (Bedømt af 1 person)
  29.01.12: Kenneth
  Lej en morotcykel og kør rundt i området og find nogle spændende steder. Næste dag kan man så besøge dem og se noget anderledes. Vi fandt et bjerg lidt afsides, med en masse historie og spændende ting
  Se hele rejsetippet
 • Bo billigt i Florida

  (Bedømt af 4 personer)
  29.12.11: Kenneth
  Vi skulle til Tampa i Florida. Da vi kom derover havde der været snestorm nordpå, så alle var "flygtet" sydpå.
  Vi regnede med at skulle bo på et lækkert hotel med det hele, men pga.
  Se hele rejsetippet
 • Udsigt i Paris

  (Bedømt af 2 personer)
  12.04.11: Kenneth
  Udsigten fra bagsiden af den "nye" triumfbue er en oplevelse uden lige. Jeg var deroppe for mange år siden og sneg/maste mig i gennem afspærringen i midten og så bagsiden af Paris.
  Se hele rejsetippet
Med tog til sydfrankrig
Rejsetips indsendt af:
Kenneth
Frederiksværk
5. dec. 2010

Med tog til sydfrankrig

Jeg skulle med tog til Sydfrankrig og planlage turen perfekt.

Perfekt planlægning på togturen

Jeg skulle med tog til Sydfrankrig og købte en Interrailbillet på 1 måned. Aftentog fra København til Hamborg (dengang) og nattog med soveplads videre til Paris. Næste morgen vågnede jeg frisk og udhvilet op i Paris og brugte hele dagen der. Om aftenen tog jeg igen nattoget til Bourdeux og vågnede op der frisk og udhvilet igen og kunne så tage videre til mit mål derfra.Tøjet havde jeg nøje tilpasset med hvad jeg skulle bruge hvor og hvornår og hvornår der skulle vaskes.Dette medførte at jeg kun lige havde det nødvendige og slæbe på og ikke havde noget med jeg ikke brugte. Jeg sparede 2 overnatninger undervejs og havde intet spildtid på rejsen da jeg sov i toget.Alt forløb perfekt og en dag i Paris er lækkert.

Kommentarer til rejsetippet om Paris

Frankrig, Paris

01/02 2012 Kenneth
Sidste år rejste familien og jeg til Frankrig. Togrejsen var dyrere end at flyve. Vi fløj til Paris og videre til Toulouse med det samme. Da vi skulle hjem fløj vi til Paris og boede 4 dage inden vi rejste videre. Vi boede på et meget centralt og ok hotel.

Ofte kan det bedst betale sig at flyve til en større by og så tage toget videre derfra. For jer f.eks til Bordeaux også toget til Birritz. Jeg mener at der kører tog direkte. Jeg har tit taget toget fra Bordeaux, der kører et tgv tog, men med alm. fart da skinnerne er gamle og ikke er lavet til de høje hastigheder. Der er en dansker som udlejer lejligheder i byen Lourdes i Pyrenæerne i Sydfrankrig. Priserne varierer afhængig af årstiderne.
Togene kører ikke over Hamborg mere til Paris. Vi gav ca. 1000 kr.pr person for flyrejsen og det samme for 4 overnatninger. Det går noget hurtigere med fly. Skal man med toget tager det op til 26 timer. God rejse.

Frankrig

01/02 2012 Malene
Hej
Vi skal til Frankrig til sommer, vi har to børn pga. dem er nattog at foretrække. Vi vil først til Paris og derefter fortsætte til Biarritz hvor vi kender nogen, der har et sommerhus. Vi havde tænkt os at rejse fra Hamborg, hvad gav du for turen?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/granada-spanien-fyldt-med-historie-og-charme.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.