Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Museumskort
Rejsetips indsendt af:
Mogens
Vallensbæk
22. maj 2010

Museumskort

Hurtig adgang til museer i Paris - udenom køer.

Musseumskort i Paris

Køb et museumskort til 1, 2 eller 4 dage og kom udenom køerne ved indgangene til mange af museerne i Paris. Du vil opleve at komme til nogle museer, som du ikke havde tænkt at besøge, men fordi du har betalt for museumskortet og dermed for indgangen, så kan du gå 'gratis' ind og se om museet er noget for dig. Du får nogle oplevelser, som du ikke havde forventet. Plus du kan komme hurtigt ind på de museer, som har lange køer f.eks. Louvre, Orangeriet m.fl.. Museumskortet kan købes i mange små kiosker/forretninger, hvor du også kan købe telekort.

Kommentarer til rejsetips om Paris

billet til disney world , Paris

04/03 2013 Annette
Hejsa
Skal til Paris i april 2013 - hvor kan jeg billigst købe billetter til Disneyworld?

hilsen Annette

Tak

27/05 2010 Marie
Super, tak Mogens. Det ser rigtig spændende ud. Jeg kan se, at der endda er adgang til mit yndlings stykke arkitektur: Villa Savoye af Le Corbusier. Dét kunne jeg godt se igen.

Museumskort Paris

26/05 2010 Mogens
Jeg fandt følgende via Google søgning på museumskort Paris: Le PARIS MUSEUM PASS Kort for 2, 4 eller 6 dage, som giver adgang til over 60 museumer og monumenter i Paris (jeg ved at man også kan få kort til 1 dag - det har vi prøvet før) Et 2-dages kort kostede 32 euro

God idé

26/05 2010 Marie
Hej Mogens Tak for et rigtig godt tip. Det vil jeg bestemt gøre brug af, næste gang jeg skal til Paris. Kan du fortælle mig, hvad kortet koster og hvad det hedder? Hilsen Marie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.