Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Oplev Paris fra oven
Rejsetips indsendt af:
Anne Grethe Borghelt
Århus
25. nov. 2013

Oplev Paris fra oven

Min datter og jeg var i Paris sommeren 2013, og brugte sightseeing busserne i 2 dage. Der er 4 ruter som dækker det indre Paris, man kan stå af og på hele dagen indtil kl.
19. Er fantastisk at kombinere med Metroen og en sikker måde at se seværdighederne og arkitekturen i de mange fantastiske byområder. Vil man ind for at se nærmere på f.eks. Louvre, så bliver man kørt lige til midten og kan så af for at se nærmere på kunsten.
Besøg Parfume museum - Fragonard

Besøg Parfume museum - Fragonard

Paris har et parfume museum "Fragonard" som ligger i en ligge gade ved siden af Musik akademiet (også en fantastisk bygning). På museet får man en guide til at fortælle parfumens histori, mens man går rundt og kigger på de forskellige rum og genstande gennem tiden. Til slut ender man i en butik, hvor man kan bestille/købe sin egen duft. Gratis entré og guide.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/en-tur-paa-kreta-vaek-fra-de-stoerste-turistomraader.-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.