Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Paris - byernes by
Rejsetips indsendt af:
Annette Kaalund
Vanløse
4. aug. 2011

Paris - byernes by

Paris er en af de byer, der vinder for hver gang, man kommer igen.

Første gang ser man naturligvis de almindelig highlights - og det skal man også.
Det gør man iøvrigt også igen og igen.

En tur på Montmartre, jamen det er da charmerende, selvom det også er kommercielt. Eiffeltårnet er stadig fantastisk. At stå på Trocadero og kigge på Tårnet med Champ de Mars er dejligt, såvel en solskinsdag som om aftenen, når Tårnet er har lys på.

Turen fra Triumfbuen ad Champs Elyssée over Place de la Concorde, videre gennem Tuillerihaven og ned til Louvre er også et "must" hver gang.

Herfra kan man så fortsætte til Rue Montorgeuil, der er spækket med lækre madbutikker og cafeer. (Metro les Halles eller Etienne Marcel). Særligt vil jeg dog nævnte Restautant le Loup Blanc (www.loup-blanc.com)på Rue Tiquetonne - en sidegade til Rue Monorgeuil. Her er konceptet, at der er 4 slags marineret kød og 4 slags marineret fisk at vælge imellem eller at få en lille blanding af. Hertil en del spændede tilbehør. Prisen er fastlagt til 1 hovedret og hvor mange små retter, man køber. Det er både lækkert og hyggeligt. Evt. bestilling på 01 40 13 08 35.

Et alternativ til at tage i Eiffelltårnet for at se Paris fra oven er at tage op i Tour Montparnasse. Man kan købet en tur til udsigtsplatformen for 10 Euro, men jeg foreslår, at man i stedet tager gratis op til restauranten på etagen lige nedenunder og bruger de 10 Euro på en drink, mans man sidder hyggeligt i luksuriøse omgivelse og nyder udsigten. Bedst til aperitiftid henunder aften, hvor lyset er fantastisk.

Det kan jo desværre også være dårligt vejr i Paris, men så er der en masse dejlige museer. Af disse vil jeg nævne 2, som ikke høre til de mest fremhævede. Begge er bygget af Jean Nouvel, der er kendt i Danmark for DR's koncerhus.

Det ene er Musée du Monde Arabe, 1 Rue des
Fossés - Saint Bernard - 5ème, metro Jussieu. Lukket mandag.

Det andet er Musée du Quai Branly, 222 Rue de l'Unerversité, mellem Eiffeltårnet og Pont d'Alma, metro Tour Eiffel eller Invalide. Dette museum er et antropoligisk museum. Det er utrolig flot, og skulle man have ulyst til at gå indendørs, vil jeg stadig anfale, at man ser museet udefra. Arkitekturen er helt fantastisk, bl. a. er der en hel mur der er beplantet.

Som alternativ til en sejltur på Seinen, kan jeg anbefale en tur på Canal St. Martin, der byder på en rigtig interessant og anderledes tur gennem adskellige sluser - og ovenikøbet et stykke af turen under Paris. Turen varer 2 timer og starter ved Basin de la Villette og slutter ved Musée d'Orsay. Man bør bestille plads på 01 42 40 96 97: Paris Canal, påstigningsadresse 19-21 Quai de la Loire, 19ème, Metro Jaures.

Ja - og man kan blive ved, for jo mere man ser, jo mere nyt er der at udforske.

Bon voyage
Grønthandler i Rue Montorgeuil
Grønthandler i Rue Montorgeuil

Canal St. Martin
Canal St. Martin

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/paa-jagt-efter-nordlys-/-aurora-borealis-udflugt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.