Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Paris - Charmerende restaurant og en ret som ikke er for sarte sjæle

Et fransk menu kort kan være rimelig uforståeligt og når tjeneren ikke snakker andet end fransk, så er det bare at kaste sig ud i et eller andet.
Det går for det meste fint og man får noget lækkert mad man ikke nødvendigvis ville have valgt, hvis man havde forstået menuen.
Men man kan også være uheldig!

Vi var på en charmerende gammel restaurant i Paris – Restaurant Chartier - et stort smukt lokale med højt til loftet, spøjse tjenere, som skriver regningen direkte på papir dugen, og super stemning.
Jeg har ingen anelse om hvad jeg fik at spise, men jeg glemmer aldrig det min veninde fik serveret!

Andouillette AAAAA

Det lød spændende og det var det også. Hmm - hvordan kan man forklare det uden at det lyder for ulækkert – det kan man ikke!
Det er vist nok griseindvolde i grisetarm. Det ligner en pølse, men så snart man skærer i den kommer stanken – af bæ!
Og den smagte åbenbart også sådan – ansigts udtrykket sagde det hele. Og veninden fik opkast fornemmelser hver gang vi de næste par dage kom forbi en dampende hundel... på gaden.

Det skal siges, at der var andre på restauranten, som spiste denne ret med fornøjelse. Og de har selvfølgelig mange andre retter på menukortet, så restauranten er klart et besøg værd.

Restaurant Chartier
7 rue du Faubourg Montmartre
75009 Paris

OBS: FDM travel har tilføjet billedet

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Mikkelsens profilside

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.