Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips indsendt af:
Dorthe R.Nielsen
Give
14. april 2009

Paris - dejligt og dyrt

En påskeferie i Paris, spændende, interressant og dejligt.

Godt hotel - men husk billetten til metroen

Vi har holdt påskeferie i Paris. Vi boede på Hotel Citadines Paris Montmartre. Et anbefalelsesværdigt hotel. Venlig personale, mulighed for at sætte bagage i aflåst rum hvis man ankommer før ens værelse er klart. Og det samme er en mulighed når man skal forlade Paris igen. Dejlige værelser med eget "tekøkken" med køleskab, opvaskemaskine m.m. Man kan således spise på eget værelse, hvis det bliver for dyrt med restaurant morgen , middag og aften. Og Paris er dyrt. Vi var 4 voksne afsted og brugte min. 200 Euro pr. dag. Vi spiste morgenmad på hotellet - anbefalelsesværdigt, det kostede kun 10 Euro og vi kunne spise alt det vi ville, alternativt var en bistro/cafe - her var prisen min. 11 Euro. HUSK hvis I tager metroen / toget til lufthavnen at I skal have speciel billet til toget - metrobilletten er ikke nok. Når man ankommer til perronnen ved Charles de Gulle, kan man ikke komme fra perronnen og ind på banegården, hvis man ikke har en gyldig billet ! Tåbeligt system - i følge "official" i systemet fordi man er udenfor Paris. Man kan dog køre den anden vej på den samme billet ?

Overnatninger
Hotelophold

Kommentarer til rejsetips om Paris

Ikke urimeligt

22/06 2011 Henrik Njor
Helt ærligt er det vel ikke urimeligt at det koster ekstra at køre til CDG lufthavnen, der ligger mere end 20 km fra centrum. I københavn skal du også betale for mere end 2 zoner selvom Kastrup lufthavn kun ligger ca 7 km fra Rådhuspladsen!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/biludlejning-paa-mallorca-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.