Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Paris - en spændende by
Rejsetips indsendt af:
Berit Moalem
Vodskov
22. juli 2011

Paris - en spændende by

Selvom det er en del år siden, jeg havde denne spændende ferie, mindes jeg den stadig.
Vi kørte til Maisons-Laffitte, en by udenfor Paris, hvor der var en skøn campingplads, 4-stjernet, hedder Camping International de Maisons-Laffitte, se www.campint.com.
Vi boede i mobilhome, der var alt, hvad hjertet begærede: 2 soveværelser, med hhv. dobbeltseng, og køjer, der var toilet, bad, køkken-alrum, komfur, køleskab, havemøbler. En lille købmand, vaskeri, gode toiletforhold og legeplads til ungerne, de ansatte var flinke og hjælpsomme. Der er sikkert sket fornyelser siden da. Vi lod bilen stå på campingpladsen, købte et flerturskort til metroen (stationen ligger tæt på campingpladsen), og så kørte hele familien hver dag frem og tilbage, på kryds og tværs af Paris i løbet af den uge, vi var der. Vi havde ikke kørt med metro før, men det var meget nemt at finde ud af. Kørte man for langt, stod man bare af og kørte lidt tilbage igen. Der er kort på væggen i toget og ved stoppesteder, så man kan finde rundt. Vi tog også metroen til Disneyland, en kæmpe oplevelse for ungerne og os, besøger i det, så bliv til lukketid, hvor der sluttes af med et brag af et optog med alle Disneyfigurerne. Det var dyrt men pengene værd.

I Paris er der jo mange ting at se: Fx Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame, Latinerkvarteret, ture langs Seinen, Champs Elysees, sidde på et lille brasserie/café og få en kop kaffe. Mange af seværdighederne kan man se udefra, det kan være dyrt at komme ind, og der er så meget andet, man kan lave i Paris.

Vi købte pålæg og friske baguettes i supermarkedet i byen, hvor vi boede, smurte madpakker og tog vand med, spiste på en bænk i byen, så sparer man mange penge. Tag en lille rygsæk med og behagelige sko. Vi var der på Bastilledagen (14/7, Frankrigs nationaldag), om aftenen på campingpladsen var lagt en pram ud i Seinen (campingpladsen ligger på bredden af Seinen), og derfra var der et fantastisk fyrværkeri. I byen Maisons-Laffitte er der hyggelige caféer, og et slot, man kan se, supermarkeder mv.

Det var ikke billigt at bo på camping, men vi slap for at parkere og køre rundt i selve Paris (en del parisere tager det ikke så tungt mht. kørsel og parkering af deres biler, så vi skulle ikke nyde noget mht. at køre i centrum.), og børnene skulle ikke lukkes ind på et trist hotelværelse men kunne løbe rundt på campingpladsen og finde legekammerater. God ferie!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/ontario/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.