Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Paris - en summende metropol
Rejsetips indsendt af:
Julie Hassing
Rødvig
6. dec. 2008

Paris - en summende metropol

Paris er byen man besøger hvis man trænger til et frisk pust fra en storby. Denne by indeholder alt hvad en turist kan ønske sig.
Paris!

Paris!

Paris. Hvordan kan man beskrive Paris? Paris er fyldt med romantik, poesi, kulminariske oplevelser og den vækkede i sandhed min historiske interesse til live.

Jeg er en ung kvinde på 18 år, der valgte at rejse til Paris "alene". Jeg boede dog hos noget familie dernede, i en forstad kaldet Asnieres. Det at bo i en forstad kan for det første være billigere end at bo i bymidten, men også rarere. Som de fleste ved, kan man med tiden blive træt af at se turister over det hele, og i forstaderne er det oftest ægte parisianere man møder.
Når man rejser til Paris for første gang er man interesseret i at besøge Notre Dame, Sacre Cour, Eiffeltårnet, Triumfbuen, Versaille, Louvre osv. Alle disse er fantastiske steder jeg klart vil tilråde førstegangsbesgøgende at besøge.. Men man skal ikke glemme at lægge mærke til de små sidegader, de små ukendte bistroer.. Paris er fyldt med hemmeligheder!

Til sidst vil jeg foreslå et besøg til Sacre Cour på en varm sommer aften, med en flaske vin og et par sandwiches. Der er tit levende musik, og med det smukke udsigt er det simpelthen den ideele romantiske aften!


God tur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/vinterferie-i-swinging-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.