Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Paris er ikke kun for voksne
Rejsetips indsendt af:
Christina Maria Møller
Aabenraa
27. juni 2011

Paris er ikke kun for voksne

Mange forbinder Paris med lange gåture og turistattraktioner fra morgen til aften. Og helt ærligt? Hvem gider bruge sin sommerferie på at trave Paris flad, når man kunne være hjemme og feste med vennerne?
Men Paris handler ikke kun om Eiffeltårnet og Triumfbuen, men også om så mange andre ting man bare ikke tænker over. Paris er en fed by at være i, selv om man er teenager og ikke gider gå og glo andre turister i nakken hele dagen.

Jeg har været i Paris to gange, både med familien, men også på en skolerejse. Og Paris har i hvert fald ikke skuffet mig.
Eiffeltårnet
Eiffeltårnet

Sightseeing og alt halløjet der følger med

Sightseeing kan altså være sjovt med den rigtige indstilling til det. Hvor fedt er det ikke at kunne sige, at man har stået på toppen af Eiffeltårnet, eller stået på det gamle nulpunkt foran Notre-Dame? Paris er en by fyldt med seværdigheder, og dem må du altså ikke gå glip af at se. Ikke blot er de meget kendte, men også superflotte. Jeg er også sikker på, at dine venner bliver lidt misundelige, hvis du sender dem en sms, hvor der står: ”Jeg står på toppen af Eiffeltårnet lige nu :-)” jeg mener, det er da ret fedt! Og i øvrigt så skal du ikke glemme alt det sjove ved at se på seværdigheder: Spise is, tage masser af billeder, hvor du lader som om du holder Eiffeltårnet eller købe souvenirer.
Jeg kan anbefale at læse en smule om Paris hjemmefra, selv om det måske virker kedeligt, men Paris er faktisk en enormt spændende by.
Champ-Elysées
Champ-Elysées

Kan det købes for penge, kan det købes i Paris

Paris er en af de kendte mode byer, og det siger altså ikke så lidt. Så når du er i Paris, så står den helt klart på shopping, når du har brug for en pause for alle seværdighederne. Hvad enten det er tøj, tasker, sko, accessories, musik, film, nipsting eller hvad du nu vil købe, kan det fås i Paris. Og det passer altså ikke, at alt er dyrt i Paris. Langt de fleste butikker har rimelige prisklasser, som ligger inden for en teenagers budget. Selvfølgelig er der også alle Gucci, Prada og Rolex butikkerne samt alle de andre kendte mærkevarer, men det er altså også kun rige franskmænd der handler der. Mine personlige favoritbutikker er: Sephora (en make-up og parfume butik), France Arno (en skobutik) og Mango (en tøjbutik, som i øvrigt også findes i Danmark).
Et sted hvor du perfekt kan kombinere shopping og seværdigheder er ved de to triumfbuer. Den gamle triumfbue ligger for enden af Champ-Elysées, en meget lang vej i Paris fyldt med butikker. Den nye triumfbue ligger ved et kæmpe shopping center.
På Seinen om aftenen
På Seinen om aftenen

Glem alt om gryderetten hjemme i fryseren

Frankrig er kendt for deres lækre mad, og tro mig, du bliver ikke skuffet i Paris. I bagerne i Paris findes der croissanter, lærke baguettesandwiches og sukkerfyldte kager. Der er restauranter over det hele, så problemet når du skal ud, er ikke om du kan finde en restaurant, hvor du har lyst til at spise, men hvilken en du skal vælge, for i Paris er der mad til alle, hvad enten du er kræsen, vegetar, eller foretrækker fisk frem for fjerkræ.
Hvis du vil, er det faktisk også muligt at spise til søs. Der er nemlig restaurant både på Seinen, hvor folk sidder og spiser, mens de sejler lige så stille frem og tilbage på floden, der går lige igennem Paris’ centrum
En god ting at starte og slutte dagen med er en tur på en café, hvor du kan kigge på alle franskmændene der går forbi, og se hvad den nye modetrend er, eller bare slappe af.

Franskmænd
Franskmænd

Ferie flirt og flotte franskmænd

Hvis du keder dig på hotellet, eller bare ikke har noget at lave, så gå lidt rundt og prøv at tal med nogle af de andre beboere på hotellet, for der er helt sikkert nogen på din alder som heller ikke har noget at lave. De kan helt sikkert snakke engelsk, så vær ikke bange for at sige noget på engelsk til dem. Og hvem ved? Måske kommer der en lille ferie flirt ud af det, eller det kan være du får en penneven. Franskmænd er jo ikke ligefrem kendt for ikke at have udseendet i orden. ;-)

Kommentarer til rejsetippet om Paris

Godt!

16/07 2011 Theresa Møller
Den er god og godt skrevet:)

Du har fundet nogle gode punkter og billederne er vildt gode:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.