Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Paris - Le Seine et la Tour Eiffel
Rejsetips indsendt af:
Bodil Christine Hornbech
København
22. marts 2009

Paris - fra Seinen til Montmatre

At spadsere rundt i Paris fra Montparnasse til Montmartre giver en helt fantastisk og unik oplevelse af verdens mest romantiske by!

La tour de Paris

En af de mest fantastiske oplevelser jeg har haft i min yndlings-by Paris var simpel men alligevel unik. En hel dag i Paris uden at bevæge sig ned i Metroen giver en særoplevelse af, hvordan byen hænger sammen, og at man rent faktisk kan spadsere fra Seinen til Montmartre ! Man oplever pludselig, hvordan denne smukke by hænger sammen, at afstandene er kortere end man anede, og hvordan by-livet konstant ændrer sig.Vi startede ved Seinen og bevægede os nordpå mod Montmartre. Paris består af utrolig mange små kvarterer som alle har sin helt egen atmosfære, og man ender med at spadsere gennem gader og stræder man ellers aldrig ville passere hvis man valgte de sædvanlige 'turist-ruter' rundt i byen, og hoppede rundt fra metro stop til metro stop. Istedet oplever man den alsidige og autentiske atmosfære i Paris. At spadsere hele vejen til Montmartre - hvor man ender med at have en vidunderlig udsigt over byen og faktisk kan se den rute man er gået gennem byen - er en fantastisk måde at afslutte denne slendren gennem Paris' gader.Dette simple rejsetip koster ikke andet en den Caffé Creme man nyder på toppen af Montmartre på en lille hyggelig cafe.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/proev-faellesrejser-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.