Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips indsendt af:
Inge-May Sandberg Petersen
Kgs.Lyngby
29. nov. 2009

Paris - La clique

En grænseoverskridende og anderledes oplevelse!

En unik og fantastisk oplevelse

I søndags ankom min mand og jeg til Paris for at besøge vores datter der er bosiddende i byen. Mette,vores datter havde i forvejen annonceret at hun havde bestilt billetter til et engelsk circus der havde forestilling på Bobino teatret ved Montparnasse.

Vi begav os med Metroen afsted til området og Bobino, -scenemythiquededeParis-, 14-20 Rue de la Gaite, 75014 Paris. Det blev en fantastisk oplevelse. Artister så dygtige at man ikke troede det muligt. Som der stod i programmet: " Sexy, Funny and Dangerous".

Hvis de nogensinde kommer til Danmark vil jeg se dem igen. Gruppen hedder "La Clique". Det er muligt på deres hjemmeside at se glimt fra forestillingen. www.laclique-france.fr/. eller man kan søge på Google på "La clique" Denne forstilling må ses!!! Det er en unik og fantastisk oplevelse.

Underholdning
Cirkus
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forlystelsesparker/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.