Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Paris lysenes by
Rejsetips indsendt af:
Haarby
9. april 2012

Paris lysenes by

Jeg har været i Paris, en del gange efter hånden og som så mange andre har jeg set de ting som man nu engang skal se.
En ting mere man bør se er de store serværdigheder som, Sacre Cæur, Notre Dame, Eiffeltårnet, Moulin Rouge, Louvre og Champs Élysses by Night.
Sidste gang jeg var i Paris var første gang jeg så Notre Dame med lys på, og det var simpelthen noget af det smukkeste jeg har set. Så selvom det har været en hård dag og at man har set en masse nye ting, mener jeg at man bør tage sig tid til at besøge serværdighederne by Night, enten ved at sejle på Seinen, gå eller kører rundt i bus eller på andre måder

Mad i Paris

I mange rejseguider står der at Paris er en af de dyreste byer at rejse til og det er sikkert korrekt, Men et sted man kan spare hvis man blot tænker sig om er på maden.

Hvis man køber mad i nærheden af de store serværdigheder så er man sikker på at betale meget mere for maden, end andre steder.
Et andet råd er at middagsmaden sagtens kan være en sandwich fra en lille café, som kan tages med på farten (det er ofte billigere at tage maden med) og man så spiser aftensmaden på en restaurant.
Mit sidste råd til mad i Paris er, at i Latinerkvarteret, i nærheden af Notre Dame, er et utroligt billigt sted at spise, og den bedste måde at finde en god restaurant på er ikke udseendet, men for mig er det, det de servere der er vigtigt :)

Jeg håber at det er brugbare råd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/millennium-resort-patong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.