Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Paris - Manger comme un grand chef étoilé pours 15 euros!
Rejsetips indsendt af:
Hellerup
2. aug. 2012

Paris - Manger comme un grand chef étoilé pours 15 euros!

... Besøg restauranten Boco, hvor tidens mest lysende kokke talenter har kreeret opskrifterne, og du spiser tre retter mad for ca. 15 euro.

Forretter, hovedretter og desserter er anrettet i små "patentglas", og du vælger lige præcis den kombination, du har lyst til, fra montrerne, hvor glassene venter på dig.
Når du har valgt mad og drikkevarer, betaler du, og din hovedret bliver lunet, og vupti har du det mest fantastiske måltid fransk gourmet mad til pengene - ca. 20 euro med drikkevarer.

Hvis du kender Cofoco marché take away i København, så minder dette franske koncept på Boco meget om det.

Læs mere på www.boco.fr, hvor du også finder beliggenheder.

Bon appetit!
PS: Bonus tips

PS: Bonus tips

Jeg elsker at opleve maden i andre lande og i Paris vil jeg anbefale dig at gå en tur igennem den lange, smalle Rue des Martyrs, som ligger på vej op på Montmartre. Specialforretningerne bugner, se bare her på billedet - og der er også kager i lange baner.

Vil du hellere have maden serveret, så prøv den uprætiøse klassiker af en fransk bistro La Maison Mère, der ligger på en sidevej cirka halvvejs på Rue des Martyrs...

Kommentarer til rejsetippet om Paris

Fantastisk :-)

27/08 2012 Line Danvad
Rigtig god fornøjelse :-)

Hvis I er til den slags oplevelser og gader, så vil jeg også lige skynde mig at anbefale Rue Cadet, der er en lille kort gade a la Værnedamsvej på Frederiksberg med mange forskellige specialforretninger fra den lillebitte boghandel med et enormt antal bøger og "citat-postkort" trods den begrænsede plads og til caféer og flere frugtboder mv.

Hvis din mor er mobil til det, så vil jeg helt sikkert også anbefale jer at leje bycykler. De findes mange steder i byen, og man skal lige læse (den lidt komplicerede) instruktion på standeren, men når man først har fanget systemet er det let at hoppe "på og af" cyklerne - og så kommer man super let rundt i byen uden ømme fødder. Paris bycykler er for øvrigt lige blevet kåret blandt top 3 storby-bycykler i Europa.

Rigtig god rejse :-)

På min to do Liste

Lige hvad jeg manglede.
Nu har jeg været i Paris 3 gange og har prøvet at finde en gade der kunne minde om hvad du beskriver Rue des Martyrs som.
Så til efteråret vil jeg helt sikkert slæbe min mor med til den gade, og de restauranter du anbefaler, for det lyder ret interessant og anderledes så det skal prøves.
Endnu en gang tak for tippet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/orlando-super-restaurant-paa-international-drive.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.