Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Indkøb i Alanya

  (Bedømt af 5 personer)
  29.04.12: Christa Sandbæk Jørgensen
  Vi er lige kommet hjem fra en uge i Alania,Turkiet.
  Lad være med at tage for meget tøj med for det fås ikke billigere.Hvis du tør prutte lidt om prisen så gå ned i Bazaren her får du alt til det halve eller mindre.
  Se hele rejsetippet
Paris når du har set de kendteste turistmål.
Rejsetips indsendt af:
Christa Sandbæk Jørgensen
Gentofte
26. feb. 2012

Paris når du har set de kendteste turistmål.

2. eller 3.gang du er i Paris så find nogle steder der ikke er så kendte.I stedet for en sejltur på Seinen så tag en tur på de mindre kanaler eller en gåtur langs Canal Saint Martin,med de smukkeste gamle træbroer og grønmalede gelændere.Besøg Hotel du Nord,Quai de Jemmapes som er en fantastisk restaurant,eller spis frokosten med udsigt til alt det grønne og kanalerne.
I stedet for at gå over Pont Neuf, så prøv Pont des Arts som er en gammel træbro,og hvis du har din kæreste med, så ha lige en hængelås m to nøgler i lommen.Hængelåsen fastgøres til gitteret på broen og så kaster i begge nøglerne i Seinen,det betyder evig troskab.
Besøg Centre Pompidou og slut aftenen af med middag på Le Zango i rue du Cygne, ved de gamle Haller,det er rigtig pariserstemning.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.