Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • London Calling!

  (Bedømt af 11 personer)
  04.07.09: Kamilla Plambeck
  Fra vagter i rødt ved Buckingham Palace til jakkesætklædte politikere ved Westminster til hippier i Camden!
  Læs hele rejsetippet
Paris på gåben - Europas skønneste hovedstad!
Rejsetips indsendt af:
Kamilla Plambeck
Århus
4. juli 2009

Paris på gåben - Europas skønneste hovedstad!

Efter et par ture til Paris har jeg erfaret, at man faktisk sagtens kan gå byen rundt, hvis altså man ikke har noget imod at gå for man ser meget mere.
Paris er pengene værd!

Paris er pengene værd!

Jeg bliver aldrig træt af at besøge Paris, og det er med god grund. Når jeg har været dernede har det gerne været i en 4-5 dages tid, hvilket jeg synes er et passende antal dage. Man kan dog nøjes med 3. Det vil altid være en god ide at anskaffe sig et metrokort hjemmefra (jeg plejer at få det gennem FDM), da det er dyrt at skulle betale for enkelte ture. Men som jeg før har nævnt, så kan man sagtens gå rundt mellem de mange seværdigheder.Vi bor altid på Tonic Hotel Louvre Paris, som ligger på 12-14 rue du Roule. Det har en super beliggenhed (tæt på Notre Dame, Seinen og Latinerkvarteret). Derudover har hotellet et venligt personale, og så tilbyder de en udemærket morgenmad samt drinks i baren om aftenen.
Byen rundt!

Byen rundt!

Man kan starte dagen med at krydse Seinen og besøge Notre Dame (læg mærke til de små boder langs Seinen, hvor der bliver solgt malerier og andet nips). Man bruger ikke flere timer derinde, men katedralen er helt sikkert besøget værd. Derefter kan man fortsætte over broen Pont Saint-Louis over på den lille ø, Îls Saint-Louis. For at komme fra øen igen kan man tage Pont de la Tournelle og bevæge sig ind i Latinerkvarteret, hvor man bl.a. finder Panthéon og Universitet. Latinerkvarteret er rigtig charmerende, og er det blevet tid til frokost, kan man sagtens finde et spisested her eller tage sig en sandwich on-the-go (Paris byder på en masse god mad!).Herefter kan man gå igennem Jardin du Luxembourg (Luxemborghaven), som er rigtig flot og tiltrækker både lokale og turister. Ikke så langt derfra er Montparnesse, hvor man, hvis ikke man er bange for højde, skal en tur op i Tour Montparnesse. Herfra kan man se hele Paris og på en klar dag, kan man se flere kilometer væk.
Er man frisk...

Er man frisk...

... kan man fortsætte til fods til Eiffeltårnet. Der er dog ikke langt, og gaderne i Paris har mange sjove butikker, lækre cafeer m.m. at byde på. Og så er byen generelt bare smuk!Ude ved Eiffeltårnet er der også masser at se på samt en masse lækre restauranter. Man kan også købe en kop kaffe og slå sig ned i Parc du Champ-de-Mars. Herfra kan man bevæge sig mod Pont de la Concorde. Her finder man Place de la Concorde, hvor der er trafik og glade dage. Det var bl.a. her nuværrende Præsident Nicolas Sarkozy holdt sin sejrs fest, som jeg overvågede, da jeg faktisk befandt mig i Paris på det tidspunkt. Fra Place de la Concorde kan man gå ad den berømte Avenue Des Champs-Élysées. Her finder man alle de dyre butikker såsom Louis Vuitton, Lacoste og Disney samt bilforhandlere som Mercedes-Benz, Toyota og Peugeot.For enden af Av. Des Champs-Élysée finder man Triumfbuen. Fortsætter man herfra, enten til fods eller via metro, da der er lidt langt, kommer man ud til den nye Triumfbue. Den er tegnet af danskeren Johan Otto von Spreckelsen.Hvis man synes, det lyder som en lidt for lang dag, kan man eventuelt vente med Av. Des Champs-Élysée til dagen efter.
Charmerende

Charmerende

Dagen efter kan man besøge Montmartre, hvor man, hvis man er der en weekend, kan se køer indtil de lokale bager/delikatessebutikker og lokale med en baguette under armen, en pose med delikatesser i den ene hånd og et barn i den anden. Montmartre er super charmerende og rigtig hyggelig at udforske. Det er bl.a. her man finder den smukke kirke Sacré-Coeur, hvorfra man også kan se en del af Paris. Også her omkring finder man en masse specialbutikker, og lige ved siden af, finder man Place du Tertre. Her finder man en masse kunstnere som meget gerne vil male en. Man kan sætte sig ved en af de mange restauranter og kigge på malernes kamp om turisterne. Stedet er smukt og fyldt med charme. Herfra kan man også gå til Moulin Rouge.Man kan bagefter finde vej ned til Seinen, hvorfra man kan tage en bådtur og få et overblik over byen. Man kan på den måde få set en masse bygninger som man ellers ville skulle bruge en masse tid på at finde rundt til blot for at tage et billede. Tager man turen om aftenen ser man byen med lys på, hvilket også er rigtig flot. Hvis man er til shopping skal man næsten besøge stormagasinet LaFayette (er man der i juletiden har de et kæmpe juletræ midt i centret, som er flot dekoreret med julepynt), og noget man bare skal, når man er i Paris, er at finde en af Paris' mange lækre cafeer og få sig en jordbærtærte - de findes ikke bedre ind i Paris! Man burde også kigge forbi Centre Pompidou, som er yderst speciel og omgivet af en masse interessante butikker bl.a. med en masse turistgejl, som man aldrig går helt galt i byen med.
Verdens lækreste, mest saftige steak

Verdens lækreste, mest saftige steak

Er man til en lækker steak, så skal man besøge La Taverna Degli Amici - 16, Rue Bac 75007 Paris, France. Umiddelbart ser den ikke ud af noget specielt. Indretningen af restauranten er meget rustik med kæmpe træborde, og der er ingen due på bordene. Den er italiensk og familiedrevet. Jeg bestilte en rød bøf med kartofler med rosmarin. Uden tvivl det bedste måltid jeg nogensinde har fået! Jeg kunne kun få vand til, og da jeg satte tænderne i bøffen indså jeg hvorfor. De ville sikre sig, at absolut intet stjal billedet fra bøffen. Den var så mør, at den nærmest smeltede på tungen. Til dessert bestilte min mor oste, som hun selv fik lov til at vælge fra et glasmontre. Alt ved denne oplevelse var fantastisk! Midt under måltidet kom der pludselig en hjemløs, som tydeligvis var kendt af personalet. Han kom blot for at hente sin aftensmad - en mindst ligeså god bøf som min samt en halv flaske rødvin. Under normale omstændigheder ville dette have været yderst bizzart men her virkede det ligeså normalt som havde det været en studerende som hentede en pizza.Jeg kan kun anbefale en tur til Paris. Byen er intet mindre end fantastisk.... hver gang. Jeg har selv endnu ikke fået besøgt Louvre, da de holder lukket om tirsdagen, hvor vi havde besluttet os for at tage derind inden aftenflyet hjem. Men jeg har hørt, at man i hvert fald skal sætte en dag af til besøget. I stedet besøgte vi Musée d'Orsay som udstiller skulpturer og malerier bl.a. af Van Gogh og MGauguin.God fornøjelse!

Kommentarer til rejsetips om Paris

Første gang med god tid i Paris

22/02 2011 Jens Nielsen
Super rejsetips, fordi der beskrives lige det vi har behov for. Vi skal se mest muligt på 4 dage uden at det går ud over kvaliteten.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.