Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

PARIS
Rejsetips indsendt af:
Lone H. Andersen
Brylle
21. juni 2010

PARIS

Paris, Paris, Paris. Havde ikke været i byen mere end en time før jeg var forelsket. Den 11. maj drog vi 11 tøser alene til Paris hvor vi skulle være en forlænget weekend fra torsdag til søndag....

PARIS - så får du storbyferie du aldrig glemmer.....

Vi havde i mange år snakket om, at en forlænget weekend kun for os tøser ville være såååå fedt.... men som så meget andet var det længe bare blevet ved snakken. En kold novemberdag fik jeg nyhedsbrev fra FDM-travel hvor der var tilbud på rejser til Paris og jeg surfede lidt rundt. Inden jeg så mig om, havde jeg fundet en hyggeligt og meget billigt hotel i Montmartre hvor vi kunne bo 2-4 personer sammen på værelserne. En mail rundt til tøserne og så var der booket til 11 forventningsfulde tøser til en weekend i Paris i Maj 2009.

Paris by night....

Vi ankom torsdag eftermiddag og tog toget fra lufthavnen ind til Paris. Så en metro til Montmartre kvarteret hvor vi hurtigt fandt vores hotel og straks smuttede på opdagelse i området.
 
Solen skinnede fra en skifri himmel og da vi ikke boede så langt fra Sacre scoeur som ligger med en fantastisk udsigt over Paris, gik vi i samlet flok derop. Et fantastisk syn mødte os. Masser af mennesker sad på plænen foran kirken og der var et utroligt liv og fantastisk atmosfære. Flere steder sad der grupper og sang og spillede guitar. Vi gik ind i kirken som er utrolig flot og sad bagefter på plænen og nød stemningen. Imens gik solen ned over Paris og det var et helt utroligt syn at stå i solen og se skyggen lægge sig over resten af byen.

Efterhånden som mørket lagde sig blev lysene fra Eifeltårnet mere og mere synlige og da vi gik derfra kunne vi nyde lysshowet fra tårnet og et Paris badet i lys.Det var den smukkeste og mest fantastiske start på en helt fantastisk tøsetur som jeg aldrig glemmer!

Vi havde en helt fantastisk weekend, hvor vi besøgte så mange steder som muligt, nød det fantastiske franske køkken og den helt specielle ånd i Paris. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt Paris med FDM-travel! Men næste gang skal min mand med - for i en by som Paris, får man lyst til at holde hånd og være romantisk!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.