Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Sacre-Coeur kirken
Rejsetips indsendt af:
Tjæreborg
1. marts 2010
Vinderrejsetip Maj 2010

Paris

Montmartre, vores sted i Paris.
Vores lille hotel på Montmartre
Vores lille hotel på Montmartre

Lidt om Montmartre

Vores favorit sted i Paris, er området ved Montmartre, her findes alt, og her kan alt ske. Gå ind på FDM Travel, og find et af de små hoteller, som ligger i området. Sidst vi var der, boede vi på Hotel Pavillion de Montmartre. Et lille godt hotel, centralt beliggende ved metro stationen Abbesses.
Cafe hygge på Montmartre
Cafe hygge på Montmartre

Lidt om Montmartre

Montmartre ligger højt, på det eneste bjerg som ligger i Paris, og fra toppen er der en fantastisk udsigt over Paris. Mange rynker lidt på næsen af området, for der er alt for mange turister. Det er der også, men der findes også mange spændende steder som ikke er turistet. Gå en tur i området bag Sacre-Coeur kirken, her findes mange spædende gader med fred og ro.

På rue des Saules ligger den berømte restaurant LAPIN. En restaurant som blev startet i begyndelsen af det 1900 århundrede, og som ikke har ændret sig siden. Her er repertoiret, historie oplæsning og folkemusik. Nyd et glas vin og oplev stemningen.

Ved siden af ligger den eneste vinmark i Paris. Vinmarken ejes af kommunen, og de få flasker som marken giver(ca. 500) bliver solgt, og overskuddet går til velgørende formål på Montmartre
Sacre-Coeur kirken
Sacre-Coeur kirken

Sacre-Coeur kirken

Sacre-Coeur kirken er hvid og smuk bygget på toppen af Montmartre. Kirken blev bygget, for at ære de mange soldater som faldt, under den frans/tyske krig i 1870. De katolske præster, beder stadig hver dag for de faldne soldater.

Kirken har nogle fantastiske smukke glas mosaik ruder, og når solen skinner gennem glassset, giver det et utrolig flot lys i kirken.

Tæt ved kirken ligger Salvador Dali museet, som også er et besøg værd. Salvador Dali boede på Montmartra fra 1920 til 1940, og malede her, mange af sine berømte malerier. Når man går rundt i det lille museum, hører man i baggrunde Dalis messende stemme. Der er også mange flotte fotografier, som ikke er uden humor.

Fra Dali museet kan man så fortsætte til Place du Tertre. På pladsen er der mange kunstnere som laver portrætter. Der er mange små cafeer, så et godt sted til at nyde et glas vin, og se verden gå forbi.
Moulin Rouge
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Når man bor på Montmartre, må man ikke snyde sig for et besøg på Moulin Rouge. Ikke det billigste sted, men det er her der laves den bedste kabaret i Paris.
Der er to forestillinger hver aften kl. 21 0g igen kl. 23. Er man til det helt store diner show, så starter det med spisning kl. 19 og derefter show kl. 21.
Vi valgte kun showet. Pris kr. 1.500 for show og en flaske champagne.
Showet er en blanding af kabaret,french cancan, cirkus og show. Utrolig godt sat op, og en spændende oplevelse.

Husk, at bestille bord i god tid, senest dagen før, da alle forestillinger bliver hurtig udsolgt.

Paris bliver man aldrig træt af.

Kommentarer til rejsetips om Paris

Vælg hotel med omhu

04/07 2013 Viktoria
Advarsel! Sidst vi var i Paris, Montmartre valgte vi hotellet i rue D'Orsel: Hotel Bellevue. Det kan IKKE anbefales. Det var meget småt, ucharmerende, trangt og ikke rent. Hvor de har deres 3 stjerner fra forstår vi ikke.
Vi har boet på Hotel Comfort ved Pigalle - det kan til gengæld godt anbefales! Ligeså kan vi anbefale TimHotel højere oppe over Abbesses.

Paris bliver man aldrig færdig med

11/07 2010 Lotus Lauritzen
Er lige kommet hjem fra 5 dage med min 16 årige søn. Montmartre er skøn at bo i. Selvom vi så mange museer, boulevarder, kvarterer, haver, slotte, butikker, kirkegårde, kanalen Saint Martin så var der stadig ting vi ikke fik set på denne tur og som vi så må prøve at finde næste gang - såsom "Marianne" af Delacroix på Louvre, en tur op i Eiffeltårnet, Jim Morrisons gravsted... Der er altid en anledning til at komme til Paris. Mit sprog skal bl.a. være bedre næste gang, og derfor vil der gå et helt år før jeg genser Frankrig, da jeg afslutter fransk på HF b-niveau med eksamen til sommer (2011). Man får meget mere ud af franskmændene, når man kan deres sprog. Dette skal dog ikke afholde nogen fra at tage til Paris eller Frankrig i det hele taget! Engelsk er blevet meget gangbart.

Et vidunderlig sted / så enkelt

06/05 2010 Arne Dahl
Jeg kan kun skrive at det var en vidunderlig oplevelse og vi vil gerne gentage den. MVH. Arne Dahl
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.