Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Paris - Versailles Slottet, et pragtslot af format

Har du en dag i overskud, så bør du helt sikkert besøge Versailles slottet, der bare ligger ca. 25 km fra Paris.

Jeg selv bookede billetter via Versailles slottes hjemmeside, og sparede at stå i kø først efter en billet og derefter ved indgangen. Jeg gav 15 EUR (april 2011)

Selve slottet er et sandt overflødighedshorn af detaljer. Vær forberedt på et hav af mennesker, så kom endelig så tideligt som muligt. Bag slottet breder den imponerende barokhave eller rettere parkanlæg sig over et kæmpe område. Parken gemmer på en stor sø du kan sejle på, skulpturer, springvand og lystslotte som Petit Trianon som Marie-Antoinette elskede. Det var også hende der fik opført en utrolig atmosfærefyldt lille landsby, med de smukkeste små bondehuse. Disse steder koster ekstra 10 EUR ekstra at besøge.
Paris - Versailles Slottet, et pragtslot af format

Du skal være forberedt på at besøget nok kommer til at tage det meste af dagen, hvis du skal se de nævnte ting. Så det er en godt ide at pakke en god frokostkurv, med mindre du vil spise på en af restauranterne, og nyd omgivelserne. Jeg selv havde lidt lækkerier med og en flaske champagne med…det skal vel gøres med stil :o)

Læs mere her om Versailles slottet her
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/sydoeen/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.