Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Paris...også en tur for små fødder...
Rejsetips indsendt af:
Stine
Vordingborg
20. maj 2011

Paris...også en tur for små fødder...

Vi planlagde en tur til byernes By, og vækkede børnene kl. 4 mandag morgen og spurgte om de ville med! Da begyndte vores storbyferie for alvor!
Vi fløj fra Kastrup til DCG, og havde hjemmefra købt Paris Visité til 6 zoner (ca.1.000 kr. for 4 = transport i 3 dage) så vi tog med tog fra lufthavn til Gare du Nord. Hurtig blev vi fortrolig med Metro-nettet, som er ret enkelt. Første dag gik vi godt 8 km fordi vi valgte at tage Metroen til Notre Dame, og gik derfra mod øst via Louvre ad Champs Elysses og sluttede ved Triumpbuen. Linien gennem byen blev iagttaget og fotograferet fra Louvre mod øst til Menneskehedens Triumpbue i bydelen La Defense mod vest - fordi vejret var perfekt til en ferie som denne, kunne vi se hele vejen.

De næste dage var vi bl.a. i Eiffel-tårnet (hvor øverste etage var lukket pga overbelastning af turister, men blev åbnet i løbet af de 2 timer vi stod i kø!) og La Defense. Tag rulletrappen op til venstre for Den nye Triumpbue og bemærk hvordan den spejler sig i nabobygningen! Imponerende!
Vi havde heldigvis læst rejseguides...

Vi havde heldigvis læst rejseguides...

...og derfor var vi forberedt på lommetyve! En flok drenge havde blokeret en billetautomat på Metro-station Barbés Rochechouart i nærheden af vort hotel; mens 2 af dem benyttede vores turist-look til at trænge indenfor vores private sfære i forsøget på at sælge 'tickets' så vores opmærksomhed pr. instinkt blev vendt mod børnene, havde 2 andre drenge i løbet af få sekunder formået at lyne vores yderlommer i rygsækkene op og tømme indholdet ud... men vi var jo forberedt og havde derfor ikke andet end vådservietter i disse lommer.

Da både børn og voksne havde fordøjet oplevelsen blev vi enige om at vi havde oplevet begge ender af bymiljøet: både denne oplevelse i området omkring Montmartre, latinerkvarteret med de små gader, og sluttelig det ganske anderledes og mondæne kvarter omkring La Fayette og Opera - nogle steder med bevis på skraldstrækken. En dejlig konstatering, og absolut en gentagelse værd... også for små ben!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/adelaide/eventyrlig-rejse-til-sydaustralien.og-hvad-deraf-kan-foelge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.