Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Romantisk middag i Eiffeltårnet

Niels Kjærsgaard
Niels Kjærsgaard

Inviter dit livs lys på den ultimative romantiske middag og oplev Paris' største vartegn på en andeledes måde. Restauranten 58 Tour Eiffel er beliggende i knap 100 meters højde i Eiffeltårnet.

Her kan I nyde en lækker middag med en storslået udsigt over byernes by. Priserne er rimelige og maden helt fantastisk. Entréen til Eiffeltårnet er tilmed gratis, og I bliver transporteret op med restaurantens egen elevator og slipper for at stå i den ofte meget lange kø. Husk at bestille bord på forhånd, da pladserne er begrænsede.

Tip i tippet

Bestil et bord ved solnedgang og bed om en plads ved vinduet, så I kan se solen gå ned over Paris og Seinen. Mere romantisk bliver det ikke!

Periode

Hele året

http://www.restaurants-toureiffel.com/index.cfm/page/LID/2/RID/2667

Nærmeste lufthavn

CDG, ORY

Hoteller i nærheden

Mercure Paris Plaza Pont Mirabeau Citadines Saint Germain Comfort Inn Saint Pierre

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.