Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet
 • Frokost på Pub Dirty Dicks

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 8 personer)
  11.08.12: Joachim
  Dette er helt klart et must og se samt opleve denne pub, den er placeret tæt på Liverpoolstreet (202 Bishopsgate).

  På den nederste etage (lige når man kommer ind) er der den klassiske engelske Pub, hvor der er meget stå plads og en lang bar.
  Se hele rejsetippet
Se Paris på 1 dag
FDM travel rejsespecialist-elev
Joachim Telefon: 70 28 13 56

Se Paris på 1 dag

Hvis man tager til Paris på fx. En forlænget weekend og man gerne vil nå og se de bedste attraktioner vil jeg helt klart anbefale man tager på en tur med en af deres Hop on and off busser som der er i Paris.
Dette er en let måde og få meget af denne dejlige by og se, på en hurtig og behagelig måde. Der er høretelefoner med i prisen og de fleste vil nok vælge engelsk. Her fortæller de omkring de forskellige seværdighederes historie imens man enten køre forbi dem, eller holder kortvarigt ved dem.

Man kommer fordi mange af de helt store attraktioner så som Eiffeltårnet og Notre dame, man kan også hoppe af busserne og stige på igen, når den næste kommer hvis man har lyst til og se nærmere på seværdighederne.

Prisen for sådan en tur er på Ca. DKK :26 Euro pr. person, og er givet godt ud taget i betragtning af hvad man når og se hvis man ikke har så lang tid.

Seværdigheder
Guidede ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Joachims profilside

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.