Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

skøn tur til paris
Rejsetips indsendt af:
fru sørensen
svendborg
12. maj 2011

skøn tur til paris

vi var først lidt betænksomme, da vi ikke normalt vælger at holde ferie i en storby. Men man må sige at vi blev meget positive da vi stod i den fantastiske kærlighedens by.
Vi boede i latinerkvarteret i paris, hvor der summer af liv og glæde. der var gøgl i gaderne og en fantastisk stemning. Meget tæt på vores hotel lå der en park der hedder jardin du luxemburg og det var helt fantastisk at sætte sig derind og nyde sin frokost. Imens at man betragter folk der nyder solen i sin frokostpause, spiller skak, fodboldt mm. det var helt fantastisk. Der er også en mini statue af frihedsgudinden der er blevet givet som gave og en masse spændende historie. Så er man i paris nær latiner kvarteret, bør man helt bestemt besøge denne smukke park. Og et lille tip er at hvis man hører nogle fløjte mange gange, er det for at fortælle at parken er ved at lukke og at man må komme igen dagen efter.

En sidste tilføjelse er at franskmænd gør utroligt meget for at hjælpe turister med at tage billeder og finde rundt og er et skønt folkefærd.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/montane-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.